İletişim Başkanlığı'ndan BOTAŞ ve THY açıklaması

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın bugün düzenlediği basın toplantısında dile getirdiği "Erdoğan THY, BOTAŞ ve Demiryollarını satmaya hazırlanmaktadır" iddasını Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı yalanladı.

İletişim Başkanlığı'ndan BOTAŞ ve THY açıklaması
İletişim Başkanlığı'ndan BOTAŞ ve THY açıklaması
GİRİŞ 30.05.2023 16:38 GÜNCELLEME 30.05.2023 22:20
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanlığı bünyesinde kurulan 'Dezenformasyonla Mücadele Merkezi' tarafından yapılan açıklamada "'BOTAŞ, Türk Hava Yolları ve Devlet Demiryolları satılacak' iddiası doğru değildir. Bahse konu kuruluşların herhangi bir ülke veya şirkete satışı söz konusu değildir." denildi.

Söz konusu şirketlerin uluslararası saygınlığa sahip şirketler olduğu ve bu şirketler hakkında yapılan asılsız spekülasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı. 

THY'DEN AÇIKLAMA

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Türk Hava Yolları (THY) satılıyor" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Herhalde 10'uncu kez aynı açıklamayı yapıyoruzdur. Markamız hakkında farklı zamanlarda ortaya atılan ve yeniden gündeme gelen 'Türk Hava Yolları satılıyor' başlıklı haberler gerçeği yansıtmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • Mahocan 10 ay önce Şikayet Et
    Singapur'da olsa 74 bin dolar tazminat cezası ve 10 yıl hapis cezası yiyecekti. Ben yanarım da bi Skngapur olamadık ya ona yanarım!
    Cevapla
  • Mahocan 10 ay önce Şikayet Et
    Ah ben yanarım da biz Singapur kadar katı olamadık ya ona yanarım! Singapur olsa 74 bin dolar tazminat ve 10 yıl hapis cezası vardı.
    Cevapla
  • ANADOLU 10 ay önce Şikayet Et
    bu aralar israil ajanları MİT tarafından paketlendikleri için, özdağ başkan istikbarat alamıyor, haliyle uyduruyor.
    Cevapla
  • cahit 10 ay önce Şikayet Et
    Bu adam kendini iyi gündemde tutuyor yoksa bir şey yapamayacak
    Cevapla
  • esas 10 ay önce Şikayet Et
    Bu adam körle yatan şaşı kalkar misali 2. kılıçdaroğlu vakası ama bir şeyi kabul etmek lazım: Boynuz kulağı geçer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle