Başkan Erdoğan'dan asgari ücret ve EYT açıklaması!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret zammı, emekli ve memur maaşı ile birlikte EYT düzenlemesine dair önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 26.05.2023 23:17 GÜNCELLEME 26.05.2023 23:17
Bu Habere 235 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "En düşük emekli maaşını 7.500 liraya çıkardık bu rakamın daha artırmanın çalışmaları yapılıyor. Memurlarımızın en düşük maaşını da Temmuz'da 22 bin TL yükseltme sözünü verdik, bunun da sözünü gerçekleştireceğiz." dedi.

Başkan Erdoğan, "EYT'lilerin tüm haklarını da verdik. İlk maaşlarını aldılar güle güle harcasınlar. Temmuz'da asgari ücret için hesaplamalar sürüyor." diye konuştu.

Erdoğan, "Bugüne kadar olduğu gibi bütün emekçilerimizi enflasyona karşı koruyacak tedbirleri alıp adımları atacağız. Enflasyonda şu an düşüş eğilimine girdi. Ekonomi programımız planlı şekilde işliyor. Enflasyonu tek haneli rakamlara inşallah yine biz indireceğiz. Biz bunu yaptık. Bizim tecrübemiz buna yeter." mesajını verdi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Gazetecilik kariyerine Yasemin.com’da adım attı. Ardından Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmeye devam etmektedir.
YORUMLAR 235
  • Şirket ortağı eyt 3 yıl önce Şikayet Et
    Bağkur tescil mağdurları unutmayın lütfen
    Cevapla
  • Vatandas emekli 3 yıl önce Şikayet Et
    Aclik siniri 10135tl emekli aliyor 7500 tl yorum sizin
    Cevapla
  • Halk 3 yıl önce Şikayet Et
    2860 tl yemek parasi yol paradi 1460tl birde cay paraxi ilave et 200tl 11800den dusun universite mezunu memur kalan maasi 4 cocuk kirafa ne yapsin
    Cevapla
  • Eyt mağduru 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz esnafa ihya affı çıkarılsın. Ve 9000 gün değil SSK ile aynı gün olsun. Mağduruz.
    Cevapla
  • Kılıçdaroğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Bey söz verdi.
    Cevapla
  • Barış 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynı gün oldu hocam 7200 e düstü
    Cevapla
  • ozi 3 yıl önce Şikayet Et
    kilicdaroglundan asgari ucreti su kadar yapacaz diye duyan varmi yok.tusiad ne yapar kilicdaroglunu .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle