Mitingler simitçilerin yüzünü güldürdü

Demokrasinin kalesi Aydın’da seçim çalışmaları ve mitingler simitçileri sevindirdi. 14 Mayıs seçimleri öncesi yapılan mitingler işportacıların ve özellikle simitçilerin işlerini yoğunlaştırdı.

Mitingler simitçilerin yüzünü güldürdü
Mitingler simitçilerin yüzünü güldürdü
GİRİŞ 10.05.2023 21:55 GÜNCELLEME 10.05.2023 21:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aydın, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün de Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingleri dolayısıyla en yoğun günlerinden birini yaşadı.

İki gün içinde yaklaşık 110 bin kişinin toplandığı Aydın Atatürk Kent Meydanı'ndaki mitingler en çok simitçileri sevindirdi. Bir aylık hasılatı nerdeyse bir günde yapan simitçiler mitingin en karlı çıkanı oldu.

Seçimlerin kendilerine yaradığını ve son iki günde son yılların en iyi satışını yaptıklarını belirten simitçilerden Ercan Güneş, "Mitingler bize yaradı. Son iki gündür meydana yaklaşık 100 bin kişi geldi. Giriş çıkışlar zor olduğu için de herkes simit aldı. Mitinglerden en karlı çıkan biz olduk" diye konuştu.

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Gaziantep27 11 ay önce Şikayet Et
    Rabbım bol rızkı kazanç versin Müslüman kardeşlerimize
    Cevapla
  • zafergülten 11 ay önce Şikayet Et
    şahsen ben kestim simit almayı,acıyorum paraya ufacık şeye,pahalı oldu baya---çıkarken bir ekmeğin içine az peynir ,domates,yumurta neyin koyuyorum,acıktımmı onu yiyorum,hem daha karlı hem daha doyurucu oluyor.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 11 ay önce Şikayet Et
    Allah bereket versin . İşte bu helalinden alınteri ile olan kazanç . İşsizlik diye şeye inanmıyorum . Türkiyede herkese iş aş var yeter ki girişimci olsun gençler işin küçüğü büyüğü olmaz . Memuriyete fazla asılmayın . Unutmayın oeygamberimiz ( sav) rızkın on da dokuzu ticarettedir buyuruyor . Amenna ve seddakna .
    Cevapla