Electrolighting Fuarı, Antalya’da ziyaretçilerini bekliyor

Elektrik ve aydınlatma sektörünün beklenen etkinliği Electrolighting Fuarı, 8 Mayıs itibarıyla 45 farklı ülkeden 200’den fazla iş insanı Antalya’da buluşturmaya başladı.

Electrolighting Fuarı, Antalya’da ziyaretçilerini bekliyor
Electrolighting Fuarı, Antalya’da ziyaretçilerini bekliyor
GİRİŞ 09.05.2023 13:36 GÜNCELLEME 09.05.2023 13:36

Partner Fuarcılık tarafından düzenlenen, elektrik ve aydınlatma sektörünün en önemli etkinliklerinden olan Electrolighting Fuarı, 8 Mayıs itibarıyla Antalya Titanic Deluxe Belek Otel’de başladı. 8-9 ve 10 Mayıs tarihlerinde 45 farklı ülkeden 200’den fazla iş insanını ülkemiz sanayicileri ile bir araya getirecek olan fuar, sektörün ihracat rakamını da yukarılara taşıyacak. Üç gün sürecek olan fuarda farklı coğrafyalardan gelen toptancı, ithalatçı, proje firmaları ve zincir market temsilcileri, pazarın güçlü oyuncuları ile buluşurken, etkinlik Türk sanayicilerinin de yeni coğrafyalara açılmasına olanak sağlayacak.

Her yıl düzenlenmesi planlanan Electrolighting Fuarı, temelde farklı ülkelerde ticari faaliyette bulunan sektör liderleri ile yerli üreticileri buluşturarak Türkiye ekonomisine ve ihracata katkı sağlamayı hedefliyor.

Mobilya ve Ev Gereçleri Fuarı hazırlıkları başladı

İhracatı artırmak adına farklı çalışmalar yapan Partner Fuarcılık, Electrolighting Fuarı’nın yanı sıra 2024 yılı içinde mobilya ve ev gereçleri üzerine geniş katılımlı 1000’den fazla yabancı ve 30 binden fazla yerli ziyaretçinin katılım sağlayacağı bir fuarın çalışmalarına başladığını duyurdu. 2023 Haziran’ında Dubai’de düzenlenecek olan Hive Mobilya ve Ev Gereçleri Fuarı’nın Türkiye satışını da üstlendiğini açıklayan Partner Fuarcılık, Türk sanayicilerini Dubai’deki fuarla başta Körfez coğrafyası alıcıları olmak üzere, binlerce farklı alıcı ve zincir market temsilcileri ile de bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.