SGK açıkladı: Nisanda emekli olanların maaşı 9 Mayıs'ta ödenecek

Sosyal Güvenlik Kurumu, gelir ve aylık bağlama işlemi sonuçlanan ve aylık başlangıç tarihi 30 Nisan öncesinde olan sigortalı ve hak sahiplerinin bayramı ikramiyelerinin ödeneceği tarihi duyurdu.

GİRİŞ 07.05.2023 10:25 GÜNCELLEME 07.05.2023 12:23
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Emekli maaşı bağlama işlemi nisan ayında bitenlerin bayram ikramiyesine ilişkin açıklama geldi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), nisanda gelir ve aylık bağlama işlemi sonuçlanan, aylık başlangıç tarihi 30 Nisan'dan önce olanların bayramı ikramiyelerinin 9 Mayıs'ta ödeneceğini açıkladı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 77
  • Suna 11 ay önce Şikayet Et
    o dosyalarla ilgilenenlerin bazılarının işleri zora sokmadığını nereden bilebiliriz ki?Daha sonra başvurduğu halde maaş bağlananları öğrendikçe bu düşünceye vardım. Aynen bu zamana kadar bekleyen yine bekler. Adaletsiz dağıtımdan şikayetçi çoğu kişi. 99 baz alınsaydı, 2000 niye alınmadı diye sitem edilirdi. Muhakkak birileri memnun kalmayabilir.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    İşte bu kadar net ...
    Cevapla
  • Qwerty 11 ay önce Şikayet Et
    Yıllardır beklemişler, şimdi iki ay bekleyemiyorlar. Kolaydı sanki o kadar insanın araştırması işlemlerinin yapılması. Yazıklar olsun be. Sabırsız insanlar. Emek ve hizmete bari saygı duyunuz.
    Cevapla
  • Adan 11 ay önce Şikayet Et
    Maaş bağlandı, ödeme yapıldı ama dosya halen beklemede gözüküyor .
    Cevapla
  • Türk 11 ay önce Şikayet Et
    EYT hayırlı olsun da. Bu Stajyer ve çıraklık sigortası ne olacak.. Neden Bi çalışma yok..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle