Tivibu’da bahar şenliği

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, mayıs ayında dopdolu içerikleri seyircisiyle buluşturuyor.

Tivibu’da bahar şenliği
Tivibu’da bahar şenliği
GİRİŞ 03.05.2023 15:12 GÜNCELLEME 03.05.2023 15:12

Geniş içerik yelpazesine sahip platformda, bu ay ödüllü filmlerin yanı sıra izleyicilerin beğenisini kazanan belgeselleri platforma dahil ediyor.

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, mayıs ayında da birbirinden özel içerikleri izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Platform, bu ay ‘Kirala-Satın Al’  klasöründe gişede büyük başarı elde eden Avatar: Suyun Yolu filmini izleyicilerin beğenisine sunuyor. 2022’nin başarılı yapımlarından Black Panther: Yaşasın Wakanda filmi de klasöre dahil olan filmlerden biri oluyor.

Ödüllü filmler Tivibu’da

2019’da vizyona giren ve Oscar’da 4 ödül kazanan Parazit filmi Film klasöründe yer alıyor. Başrolünde Kristen Stewart’ın yer aldığı Galler Prensesi Diana’nın hayatının anlatıldığı Spencer de mayıs ayında izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Çocukken ailesiz kalan ve kendi başına büyüyen bir kadının hikayesini anlatan, Kya'nın Şarkı Söylediği Yer de seyircilerle buluşan filmler arasında yer alıyor.

Mayıs ayında Tivibu’da belgesel şenliği

Kral Charles'ın taç giyme töreninin konuşulduğu mayıs ayında Tivibu Dizi/Belgesel Klasörü’nde İngiliz Kraliyet Ailesi’nin bilinmeyenlerinin anlatıldığı Kraliyet Ailesi: Tacın Sahibi belgeseli izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Hayvanlar aleminin başarılı belgesellerinden biri olan Büyük Kediler de mayısta seyircilerle buluşuyor.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.