Tasarım dünyasına yön veren Cricut, Akasya AVM’de ziyaretçilerini ağırlayacak

Türkiye distribütörlüğünü Penta Teknoloji’nin üstlendiği ve kendin yap (Do It Yourself) projeleri alanında dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden biri olan Cricut, Akasya AVM’de kurulacak olan standında teknoloji severlerle buluşacak

Tasarım dünyasına yön veren Cricut, Akasya AVM’de ziyaretçilerini ağırlayacak
Tasarım dünyasına yön veren Cricut, Akasya AVM’de ziyaretçilerini ağırlayacak
GİRİŞ 28.04.2023 18:00 GÜNCELLEME 28.04.2023 18:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cricut, kullanıcıların kendi tasarımlarını çeşitli malzemeler üzerinde uygulamasını sağlayan tasarım, yazma, kesme ve uygulama çözümlerini bir arada sunan modelleriyle 2-8 Mayıs tarihlerinde, teknoloji ve tasarım meraklılarını standında ağırlayacak.

KADIN İSTİHDAMINA YÖN VERECEK

Kullanıcılara yüzlerce materyal üzerinde son derece pratik ve hızlı kişiselleştirme çözümleri sunan ve özellikle kadın istihdamına önemli bir katkı sağlaması beklenen Cricut, Türkiye pazarına ilk kez geçtiğimiz mart ayında Penta Teknoloji güvencesiyle giriş yapmıştı.

Hem hobi olarak yaratıcılığını konuşturmak hem de keyif aldıkları işlerden ek kazanç sağlamak isteyenler için gerekli tüm araçları sunan Cricut, sanatçıları destekleyen ve kullanıcıların projelerini ev ortamında istedikleri materyallerin üzerinde uygulamalarını sağlayan eşsiz bir çözüm olarak da öne çıkıyor.

KAYNAK: HABER7
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Berk 1 yıl önce Şikayet Et
    Teknoloji tanıyorum. Okullarda grafik tasarım bölümlerde çok ilgi görüp yön verebilir.
    Cevapla