TPAO’dan tehlikeli atık geri kazanım ihalesi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Batman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı sahalarda bulunan tehlikeli atıkların bertarafı ve geri kazanımı işi için ihale düzenleyecek.

TPAO’dan tehlikeli atık geri kazanım ihalesi
TPAO’dan tehlikeli atık geri kazanım ihalesi
GİRİŞ 11.04.2023 09:48 GÜNCELLEME 11.04.2023 09:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü'nün tehlikeli atıkların bertarafına ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı sahalarda bulunan tehlikeli maddeler içeren toprak ve taşların, tehlikeli maddeler içeren sondaj çamurları ve diğer sondaj atıklarının ve tank dibi çamurların oluşturduğu yaklaşık 15 bin ton tehlikeli atığın bertarafı ve geri kazanımı işi için ihaleye çıkılacak. İhale, 25 Nisan Salı günü saat 14.00'te TPAO Genel Müdürlüğü 6. kat toplantı salonunda yapılacak.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurum bunun ile ilgili gereken bertaraf tesisini kurarsa daha iyi olur. Maliyetli olduğu için genellikle bu tür atıkları bertaraf etmeden gömme yoluna gidiyorlar.
    Cevapla