İstanbul Havalimanı dünyanın en iyileri arasında

ACI World tarafından düzenlenen "ASQ programı 2022 yolcu memnuniyeti" anketine göre, İstanbul Havalimanı, "dünyanın en keyifli ve en temiz havalimanları" arasına girdi. Ödüller, 4-7 Eylül 2023'te Güney Kore'nin Incheon kentinde verilecek.

GİRİŞ 07.03.2023 20:54 GÜNCELLEME 08.03.2023 10:31
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İstanbul Havalimanı, Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI World) ve seyahat teknolojisi şirketi Amadeus tarafından, yolcu deneyimine göre yapılan anketin sonuçlarına göre, dünyanın en iyi havalimanları arasında kendisine yer buldu.

ACI World tarafından oluşturulan ASQ programı kapsamında 2022'de dünya çapında 465 bin kişiyle yapılan ankette, havalimanlarını kullanan yolculara check-in, gezinme kolaylığı, temizlik, alışveriş ve yemek gibi faktörler soruldu.

Yılda 40 milyondan fazla yolcuya en iyi şekilde ev sahipliği yapan 10 havalimanı arasına Türkiye'den sadece İstanbul Havalimanı girdi.

İstanbul Havalimanı ayrıca dünyanın en keyifli ve en temiz havalimanlarından biri seçildi.

ACI World tarafından yolcu değerlendirmeleriyle belirlenen ödüller, 4-7 Eylül 2023'te Güney Kore'nin Incheon kentinde ACI Customer Experience Global Summit kapsamında düzenlenecek törende sahiplerine verilecek.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah allah devletimizi korusun yüceltsin nereden nereye geldik allah emeği geçen herkesden allah razı olsun özellikle reisden
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapalım kardesss varsa
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    utanmadan sıkılmadan karşı çıkan alçaklar sizlerde okuyun belki bir şey kafanıza tak eder
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    London da 6 tane Havalimani var. Başka bir şey demiyorum.
    Cevapla
  • Misafir764 1 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldı 6 masakazanırsa işleri kötü kapısına kilit
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle