Kavcıoğlu MÜSİAD toplantısına katıldı

Merkez bankası (TCMB) Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı başkanlığında düzenlenen MÜSİAD Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Kavcıoğlu MÜSİAD toplantısına katıldı
Kavcıoğlu MÜSİAD toplantısına katıldı
GİRİŞ 05.03.2023 09:38 GÜNCELLEME 05.03.2023 09:38

MÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, programda gündemdeki ekonomik gelişmeler ve MÜSİAD'ın afet bölgesine yönelik çalışmaları ele alındı.

Toplantı, Asmalı başkanlığında, Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

MÜSİAD Genel Merkezinde düzenlenen toplantının ilk bölümünde, MÜSİAD'ın 6 Şubat 2023'te gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremlerden etkilenen bölgelerdeki çalışmaları ve afet bölgesindeki son durum değerlendirildi.

Toplantının Kavcıoğlu'nun katılımıyla düzenlenen ikinci bölümünde ise gündemdeki ekonomik gelişmeler kapsamlı şekilde ele alındı. Görüşmede ayrıca, Merkez Bankası'nın 2023 yılı çalışmalarına ilişkin bilgilendirmelerde bulunuldu.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.