Katılım Emeklilik fonları kazandırıyor

Geçtiğimiz yıl 1 milyon BES sözleşmesine, 327 bin sigorta poliçesine ve 11 milyar TL fon büyüklüğüne ulaşan Katılım Emeklilik, 2023'te de katılımcılarına en etkili tasarruf imkanlarını sunuyor.

Katılım Emeklilik fonları kazandırıyor
Katılım Emeklilik fonları kazandırıyor
GİRİŞ 21.02.2023 11:02 GÜNCELLEME 21.02.2023 11:02

2022'de sektördeki yüzde 77 artışa oranla yüzde 97 fon büyümesi gerçekleştirerek sektör ortalamasından fazla büyüme başarısı gösteren Katılım Emeklilik, son 5 yıllık getiriler göz önüne alındığında da şampiyonluğu kimseye bırakmıyor. Son 5 yıllık verilere göre enflasyonda yüzde 244,64 artış sergilerken, sektördeki ortalama nominal getirinin yüzde 287,3 olduğunu; aynı dönemde Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş.'nin ise katılımcılarına sektörün en yükseği olan yüzde 388,7 getiri oranını sağladığını gösteriyor.

2023 yılında riskleri yönetebilmek ve beklentileri karşılayabilmek adına, Katılım Emeklilik uzmanlarının daha dikkatle takip edilmesi öneriliyor. Örneğin, baz etkisiyle birlikte enflasyon oranlarında yaşanan düşüş, geçen sene hisse fonlarında yüksek getiri performansı göstermiş olsa da aynı başarının bu yıl tekrarı zor görünmekte. Tam da bu gibi dönemlerde, Katılım Emeklilik'i fon getirisinde şampiyonluğa ulaştıran uzman fon yöneticilerimizin tavsiyeleri önem arz etmektedir. Değerli katılımcılarımız, gerekli uzman tavsiyelerine fon bültenlerimiz ve web sitemiz gibi dijital kanallar aracılığıyla daima ulaşabilir.

KATILIM EMEKLİLİK MOBİL YENİLENDİ

Uzun zamandır hem çalışanlar hem de kullanıcılar açısından pek çok talebi online karşılayabilen Katılım Emeklilik, teknolojik altyapısına yenilenmiş Katılım Emeklilik mobili de ekledi. Müşterilerden alınan geri bildirimler ışığında yeniden tasarlanan uygulamanın ilk versiyonu katılımcıların kullanımına sunuldu. İlave özellikler eklenerek geliştirilmeye devam edilen yeni mobil uygulama, mobilde de katılımcıların tüm ihtiyaçlarına yanıt vermeye ve eşsiz bir deneyim sunmaya yardımcı oluyor.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.