Depremzede çocuklardan duygulandıran sözler: Biz çok tokuz abi

Türkiye 1 haftadır yıkıcı deprem şokuyla yaşıyor. 10 ili etkileyen büyük felaket sonrası bölgeye yardımlar tüm hızıyla devam ederken Adıyaman köylerini dolaşan ve erzak yardımı götüren MÜSİAD ekibi depremzede çocuklara erzak yardımı yaptı.

Depremzede çocuklardan duygulandıran sözler: Biz çok tokuz abi
Depremzede çocuklardan duygulandıran sözler: Biz çok tokuz abi
GİRİŞ 13.02.2023 16:35 GÜNCELLEME 13.02.2023 16:35

Türkiye 1 haftadır yıkıcı deprem şokuyla yaşıyor. 10 ili etkileyen büyük felaket sonrası bölgeye yardımlar tüm hızıyla devam ederken Adıyaman köylerini dolaşan ve erzak yardımı götüren MÜSİAD ekibi depremzede çocuklara erzak yardımı yaptı.

Adıyaman Kahta’da çocuklara erzak dağıtılırken küçük çocukların verdikleri cevaplar ise adeta yağmacılara insanlık dersi niteliğindeydi.

 “BİZE ÇOK VERDİN ABİ BAŞKALARINA DA VERİN BİZ ÇOK TOKUZ”

MÜSİAD ekibinin Kahta köyüne erzak dağıtımı sırasında bir grup çocuk bize "Bu kadar yeter çok verdik abi diğer insanlara da verin biz tokuz” sözleri adeta duygulandırdı ve fırsatçılara yağmacılara insanlık dersi durumundaydı.

Yaşadıkları şok ve burukluk karşısında bile yüzlerinde o tebessüm ve umut dolu bakışlar insanlığın ve vicdanın bu yaşlarda bile böyle yoğun olmasını gözler önüne serdi.

Adıyaman’da bulunan MÜSİAD Rize Başkanı Taner Yelken ve Mehmet Ali Mert köylerde erzak dağıttı. O sırada çocuklara erzak vermek isteyen ekip, çocukların, "Bizim erzağımız  var abicim olmayanlara götürün" demesi  Başkanı ve ekibi oldukça duygulandırdı.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.