Deprem fırsatçılarına 85 milyon lira ceza

Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı yapan 353 firmaya 85 milyon lira ceza uygulandığını açıkladı.

Deprem fırsatçılarına 85 milyon lira ceza
Deprem fırsatçılarına 85 milyon lira ceza
GİRİŞ 10.02.2023 18:39 GÜNCELLEME 11.02.2023 09:27
Bu Habere 183 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanlığı, vatandaşlardan gelen fahiş fiyat artışı yapıldığı şikayetleri üzerine inceleme başlattı.

Bakanlık, perakende satış noktaları ve elektronik ticaret pazar yerlerinde bu ürünlerin satışını yapan işletmelere ilişkin olarak denetimler gerçekleştirdi.

Yapılan tespitler çerçevesinde gerçekleştirilen Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu toplantısında fahiş fiyat artışı yaptığı değerlendirilen 353 firmaya toplam 84 milyon 975 bin Türk Lirası idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 183
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin en büyük sorunu yetersiz ceza,cezalar caydırıcı değil,chpkklilara veremedigim tek cevap bu
    Cevapla
  • Ank 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar ebu cehilin soyu olabilir mi kan testine bakalım Gebereceksiniz daha neyin peşindesin göÜnü biraz cık toprak örtecek yeter deyinde adam gibi amllarınız satın helal kazınınd asoyum sopun rahat etsin eyyy bireee cahil tüccar iama gel ey tüccar imana hesap var sonunda inanamasamda var inansanda var
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    180 milyon ceza ne ki . İş sektöründen men cezası verilmeli.O kişilere Türkiye Cumhuriyeti devletinde iş ve ticaret yasağı getirilmeli.
    Cevapla
  • S ilhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı değil anlamıyormusunuz efendiler
    Cevapla
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Her yere Kayum atanabiliyor işçine geldiği zaman bu tür insan kılığındaki kan emicilerin fabrikasına ata kayımı bak ötekisi yapıyormu ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle