Eren Perakende Intersport Türkiye'yi satın aldı

Eren Perakende, 55 ülkede 6 bin mağazayla faaliyet gösteren Intersport’un Türkiye operasyonunu satın aldığını açıkladı.

Eren Perakende Intersport Türkiye'yi satın aldı
Eren Perakende Intersport Türkiye'yi satın aldı
GİRİŞ 30.01.2023 15:28 GÜNCELLEME 30.01.2023 15:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eren Perakende, spor perakende zinciri Intersport’un Türkiye operasyonunu satın aldı.

Anlaşmanın ardından markayı kısa süre içinde hem mağazacılık hem de online ticaret tarafında hızla büyütmeyi amaçlayan Eren Perakende’nin, 12 olan mağaza sayısını 5 yıl içinde 100’e çıkarmayı hedeflediği kaydedildi.

81 ile sevkiyat yapacak olan şirket, açılacak yeni mağazalar ve tedarik ağıyla birlikte 2 bin 500 kişilik ek istihdam oluşturacak. Eren Perakande Intersport ile 5 yıl içinde toplam 250 milyon dolarlık ciro hedefliyor.

Eren Perakende CEO’su Osman Şentürk, tamamlanan satış işleminin her iki markanın gelişimi açısından çok değerli olduğunu belirterek, "450 mağaza ve 20 ülkede binden fazla satış noktasında insanların farklı giyim ihtiyaçlarına çözüm sunuyoruz. Bu alandaki deneyimimizle Intersport’un hem mağaza sayısı hem de erişim yönünden tüm Türkiye’yi kapsayan bir marka olmasını sağlayacağız. Hayata geçireceğimiz farkındalık projeleriyle toplumumuzu spor ve sağlıklı yaşam fikriyle yakınlaştırmak. Bu amaçla, farklı branşlarda ülkemizin genç, gelecek vaat eden sporcularına da sürekli destek olma kararlılığındayız" dedi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • bitlisli 1 yıl önce Şikayet Et
    helal sana eren ailesi başarılarının devamını dilerim
    Cevapla