ASELSAN'a 2 ödül birden!

ASELSAN tasarımlarına Baskı Devre Kartı teknolojilerinde dünyanın en prestijli yarışmalarından Siemens Xcelerator Technology Innovation Awards`ta iki ödül birden verildi.

ASELSAN'a 2 ödül birden!
ASELSAN'a 2 ödül birden!
GİRİŞ 30.01.2023 14:25 GÜNCELLEME 30.01.2023 14:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ASELSAN tasarımlarına Baskı Devre Kartı teknolojilerinde dünyanın en prestijli yarışmalarından Siemens Xcelerator Technology Innovation Awards'ta iki ödül birden verildi.

ASELSAN, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "ASELSAN tasarımlarına global ödül! Baskı Devre Kartı teknolojilerinde dünyanın en prestijli yarışmalarından Siemens Xcelerator Technology Innovation Awards'ta "Aviyonik İşlemci" ve "Aviyonik Güç" kartlarımızla birincilik kazandık. En iyiler arasında olmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • baba vanga 1 yıl önce Şikayet Et
    eyyy boğazın hasta adamı sosyal duygusal ve davranışsal varlığımı mütemadiyen şenlendiriyorsunuz yolunuz her ve daim açık olsun..............
    Cevapla