Bakan Nebati, Kılıçdaroğlu'nun "asgari ücret" ithamını yalanladı: Neredeyse 1 yıl olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücretin vergiye tabi tutulduğu iddialarının gerçek dışı olduğunu vurgulayarak, "Biz asgari ücreti vergi dışı bırakalı neredeyse 1 yıl olacak." paylaşımında bulundu.

GİRİŞ 13.12.2022 22:55 GÜNCELLEME 14.12.2022 09:58
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun asgari ücrete ilişkin sözlerine yanıt verdi.

Belediye başkanına söz geçiremeyen Kılıçdaroğlu çareyi yürümekte buldu iyi miBelediye başkanına söz geçiremeyen Kılıçdaroğlu çareyi yürümekte buldu iyi mi

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bukalemun' benzetmesiBakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bukalemun' benzetmesi

"SON TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ TOPLANTILARINIZA UZAKTAN BAĞLANAN DANIŞMANLARINIZ..."

Bakan Nebati, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Kılıçdaroğlu belli ki son teknoloji ürünü (!) toplantılarınıza uzaktan bağlanan danışmanlarınız ülkemizdeki uygulamalardan habersizler. 'Asgari ücretin vergiye tabi tutulmasını doğru bulmuyoruz' demişsiniz.

"ASGARİ ÜCRETİ VERGİ DIŞI BIRAKALI NEREDEYSE 1 YIL OLACAK"

Biz asgari ücreti vergi dışı bırakalı neredeyse 1 yıl olacak! Diğer taraftan Bakanlığımızın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığıyla koordinasyon içinde ve titizlikle yürüttüğü EYT kapsamındaki çalışmalar tamamlandığında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletimize detaylı açıklamaları yapacaktır. Siz, karşılığı olmayan açıklamalar yaparken bizler, hiçbir vatandaşımızı mağdur etmemek için gece gündüz çalışarak çözümler üretmeye devam ediyoruz."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • bahadır komat 1 yıl önce Şikayet Et
    Miting yaptığı park alanını burayıda park yapacağım diyip alkışlanan parti lideri ve ona oy veren kişilere birşey anlatmanıza gerek yok sayın bakan.
    Cevapla
  • Hikaye 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz doğrularınıza devam edin, tabi bu arada az maaş alana çok, çok alana maaş az verin ki makas daralsın, ona bakarsan dünyadan bir haber
    Cevapla
  • Turgay Zonguldaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücretin az üstünü alıyoruz gelir vergisi %25i geçiyor bu ne demek şimdi güya kadroluyuz.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırak bakanım deliyle deli olma, onun kafası 1-2 yıl geriden geliyor. Ve halen milyon destekçisi var bundan medet uman. Putin buna bir ters baksa belki altına eder bu başkan olsaydı
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    yahu kemaj abimle niye uğraşıysınız. adamın yaş olmuş 75 kafa bazen gelip gidiyii. hele bide sarı leblebi beyaz rakı da aldımı tümden stop.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle