Tarım Kredi ürünleri bakkallarda da satılabilecek

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma işleminin protokol imzası gerçekleşti. Artık Tarım Kredi ürünleri KOOP Market adı altında bakkallarda da aynı fiyattan satılacak.

GİRİŞ 09.11.2022 15:27 GÜNCELLEME 09.11.2022 17:10
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Tarım Kredi Kooperatifi ürünleri bakkallarda da satılabilecek. Anlaşma sağlandı. Temel gıda ürünleri başta olmak üzere toplamda 132 ürünün satılacağı ifade edildi.

KOOP Bakkal dönemi başlıyor. Un, şeker yağ gibi temel gıda ürünleri başta olmak üzere 132 ürün artık Tarım Kredi Marketleri'ndeki aynı fiyattan bakkallarda da satılacak.

Tarım Kredi Kooperatifi ürünleri bakkallarda da satılabilecek. Anlaşma sağlandı. Toplamda 132 ürün satılacak.

Özellikle bakkalların kredi başvuruları ile ilgili maddeler toplantının konusuydu. İlk aşamada bakkallardan yoğun bir talep geldiği ifade edildi.

ÜRÜNLER TARIM KREDİ İLE AYNI FİYATTAN SATILACAK

Ürünler Tarım Kredi Marketleri'nde hangi fiyattan satılıyorsa bakkallarda da aynı fiyattan satılacak. Bakkalın malı bittiğinde ise elektronik ortam üzerinden Tarım Kredi'den ürün talep edilecek ve tedarik sağlanacak.

6 PİLOT İL BELİRLENDİ

İlk etapta 6 ilde hayata geçirilecek olan projede, yıl sonuna kadar Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara'da pilot uygulama kapsamında 250 bakkala bayilik verilecek.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Ömer eğmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel başlangıç
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    tarım kredi marketleri valla hiç ucuz değil
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama ürünleri çok kaliteli
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz olanlari sağlam ucuz, diğer ürünleri genelde kaliteli
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Şanlıurfa neren yok
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm değil.ayrıca tarımkredide ucuz değil
    Cevapla
  • Ömer eğmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm doğru niye dersen ürün alırken 1 ton almak var birde 100 ton alıp daha ucuza almak var bim nasıl ucuza vermeye başladı şimdi kendi ürününü kendi üretiyor
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarım kredi bimden pahalı ne ucuzu .ucuz diye reklam yaptıkları ürünler yok zaten.sabah akşam zam yapıyorlar.ayçiçek yağı a 101 de 145 tl onlarda 150 küsür bunun gibi çok ürün daha pahalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle