MEB banka promosyonunu 25.500 liraya yükseltti! Ödemeler ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı, banka promosyon ücretini 3.000 liradan 25.500 liraya yükseltti. Peki MEB banka promosyon ücreti ne zaman ödenecek?

MEB banka promosyonunu 25.500 liraya yükseltti! Ödemeler ne zaman?
MEB banka promosyonunu 25.500 liraya yükseltti! Ödemeler ne zaman?
GİRİŞ 31.10.2022 17:41 GÜNCELLEME 31.10.2022 17:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bankalar, bünyesine yüksek miktarda maaş alan müşterileri çekmek için kıyasıya rekabet içerisinde. Kurumların bankalarla yaptığı protokol neticesinde tek seferde veya taksitli olmak üzere yüksek miktarlarda promosyon ödemesi yapıyor. MEB bünyesinde görev yapan öğretmenlerin merakla beklediği promosyon ödemesi 25.500 TL olarak hesaplara yatacak.

MAAŞ PROMOSYONU 25 BİN 500 LİRAYA YÜKSELDİ

Vakıfbank Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucu 31 Aralık 2023 tarihinde süresi dolacak olan maaş promosyon sözleşmesi, iki yıl ilave edilerek revize edildi. Buna göre daha önce personel başına alınan 3 bin liraya ek olarak 22 bin 500 lira daha ödenerek maaş promosyonu 25 bin 500 liraya yükseltilmiş oldu.

MEB PROMOSYON ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Vakıflar Bankası MEB şubesi ile imzalanan sözleşmeye göre, banka promosyon ücretleri 16 Kasım 2022'de personelin maaş hesaplarına yatırılacak.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı taşra teşkilatında görev yapan personel ise bağlı bulundukları il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin daha önce aldıkları karar doğrultusunda sözleşme yaptıkları bankalarla çalışmalarını yürütüyor.

ÖZEL SEKTÖR DE PROMOSYON İSTİYOR!

Özel sektör çalışanları da benzer şekilde kendilerine banka promosyonu ödenmesini talep ediyor. Son olarak 1 milyon üyeli Türkiye’nin en büyük ticaret örgütünden çağrı geldi. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, ““Şu enflasyonist ortamda ödenmesi uygun olur” çağrısı yapmıştı.

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Mustafa taş 1 yıl önce Şikayet Et
    aktif bank ve PTT promosyon konusunda açıklamaya bile gerek duymuyor neden bu zulüm oradan maaş alan emekli üvey evlat mı 2 Kasım oldu bankalar yarışıyor aktif bank ve PTT okuyor mu bu haberler
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyükşehir belediyelerinede bir el atın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    emekliler ne olacak bizi dedüşünün artık
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücretliler ne olacak
    Cevapla
  • uşaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakanlık niye illerdeki personeli adına bankayla anlaşma yapmıyor. Genel merkezdeki personeli öz evlat illerdeki personeli üvey evlat mı? Bankalar il milli eğitim müdürlerine ne kadar zorluk çıkarıyorlar biliyor musunuz.
    Cevapla
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Memleketi genel merkezdekiler idare ediyor. Taşradakiler emir kulu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle