Yılmaz Özdil'den tepki çeken TOGG paylaşımı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un seri üretim ilk aracı 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla banttan indi. Yerli otomobil Türkiye'de büyük bir sevinç ve gurura neden olurken, bazı kesimleri ile fazlasıyla rahatsız etti. TOGG'dan rahatsız olan isimlerden biri de Sözcü yazarı Yılmaz Özdil oldu.

Yılmaz Özdil'den tepki çeken TOGG paylaşımı
Yılmaz Özdil'den tepki çeken TOGG paylaşımı
GİRİŞ 30.10.2022 17:15 GÜNCELLEME 30.10.2022 17:35
Bu Habere 400 Yorum Yapılmış

Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye’ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak ve Türk mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak amacıyla kurulan Togg, "Bir otomobilden fazlası" vizyonuyla önemli bir kilometre taşını daha hayata geçirerek ilk seri üretim C-Suv modelini banttan indirdi.​

60 YIL ÖNCE OLDUĞU GİBİ YİNE VİZYON PROJESİNDEN RAHATSIZ OLDULAR

Türkiye "Devrim Otomobilinden Devrin Otomobiline" diyerek 60 yıllık hayalini gerçekleştirdi. 29 Ekim'de çifte bayram yaşatan tören tüm Türkiye tarafından büyük bir gurur ve sevince dönüşürken 60 önce olduğu gibi Türkiye'nin vizyon projesi bazı kesimleri ise yine rahatsız etti.

YILMAZ ÖZDİL'DEN TEPKİ ÇEKEN TOGG PAYLAŞIMI

Ancak Türkiye'deki bazı muhalif isimler Togg üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan nefretlerini kusmaya başladı. Bu isimlerden biri de Yılmaz Özdil oldu.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

 

KAYNAK: HABER7
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 400
  • Ömer çiçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Özdil ve avanesi beğenmedikçe , bu yapılanların ne kadar doğru ve isabetli olduğu anlaşılıyor .
    Cevapla
  • Osmanli tokadı 1 yıl önce Şikayet Et
    Araci begenmeyenlere birde şaftını verelim belki hoslarina gider
    Cevapla
  • Ömer sezen 1 yıl önce Şikayet Et
    20 TL lik kitabı 2500 TL satan gazeteci değimi bu vay vay vay gelmiş ne yi eleştiriyor
    Cevapla
  • Kutu kutu pense 1 yıl önce Şikayet Et
    He he sende bir trilyonluk arabaya nasıl binersin onu hayal et bakalım
    Cevapla
  • A. Kaya Toprak 1 yıl önce Şikayet Et
    3 kuruşluk yazıları sayesindemi yılmz bu servete ,emperyalist ve onların uşağı olabilirmisiniz acaba bilemedim,siz cevaplayın
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Reco olsun gurur duyarım ama siz kudurursunuz. O kadar zoruna gittiyse beslendiğiniz veya soyunuzun olduğu yere naş naş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle