Rus devi Pobeda Türkiye kararını açıkladı

Rus Pobeda havayolu şirketi, Türkiye'ye uçmaya başlayacağını açıkladı.

Rus devi Pobeda Türkiye kararını açıkladı
Rus devi Pobeda Türkiye kararını açıkladı
GİRİŞ 24.10.2022 17:14 GÜNCELLEME 24.10.2022 17:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rusya'nın ucuz tarifeli uçuşları ile bilinen Pobeda havayolu şirketinin, sene sonunda Türkiye uçuşlarına başlayacağı açıklandı.

Sputnik'te yer alan habere göre, Rus Pobeda havayolu şirketi yetkilileri, "Pobeda, Türkiye'ye uçuş başlatma planlarını doğrulamaktadır" açıklamasını yaptı.

Daha önce Rus Kommersant gazetesi, ucuz tarifeli uçuşlar gerçekleştiren Pobeda'nın, aralık sonunda Antalya uçuşlarını başlatmak için Rus federal havacılık ajansı Rosaviatsiya'ya başvurduğunu yazmıştı.

Antalya'ya her gün uçmak için başvuruda bulunan havayolu şirketinin, İstanbul'a da uçuşlar düzenlemeyi değerlendirdiği belirtiliyor.

Pobeda, Rusya'ya uygulanan uluslararası yaptırımlar nedeniyle yurtdışı uçuşlarını geçen bahar aylarında tamamen durdurmuştu. Daha sonra şirket, St. Petersburg-Minsk uçuşlarını başlattı. Belarus'un başkenti Minsk şu anda havayolu şirketinin ülke dışında uçtuğu tek nokta.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Cehalet kötü bir şey
    Cevapla
  • Misafiro 1 yıl önce Şikayet Et
    Onların züğürdü senin binemediğin uçağa binip ülkende gidemediğin otelde 1 ay tatil yapıyo memlekete bak
    Cevapla
  • Doborowsiki 1 yıl önce Şikayet Et
    Züğürt Ruslar geliyor, dikkat !
    Cevapla
  • Ferhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka uçacak batıda yer varmı Rus a
    Cevapla