Faizsiz finansmanla binlerce kişiye yeni konut

Faizsiz finansmanla 400 bine yakın kişiyi ev, araba ve iş yeri sahibi yapan Fuzul’den yeni bir kampanya geldi. Fuzul Tasarruf Finansman Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, önemli detaylar paylaştı.

Faizsiz finansmanla binlerce kişiye yeni konut
Faizsiz finansmanla binlerce kişiye yeni konut
GİRİŞ 22.10.2022 18:21 GÜNCELLEME 22.10.2022 18:22
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Ev, araç ve çatılı iş yeri sahibi olmak isteyenlere faizsiz finansal çözüm sunan Fuzul, tasarruf finansman sistemini Dayanışma Ekonomisi olarak yeniden tanımlıyor.
Dayanışma Ekonomisi’ni mottosu hâline getiren Fuzul, 50 milyar liralık büyüklüğe ve yaklaşık 400 bine yakın katılımcıya sahip tasarruf finansman sektörüne öncülük etmeye devam ediyor.

Dayanışma Ekonomisi terimiyle 30 yıllık sistemi, daha anlaşılabilir hâle getirdiklerini dile getiren Fuzul Tasarruf Finansman Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “Dayanışma Ekonomisi; insanların küçük birikimlerini bir araya getirerek ev, araç ve çatılı iş yeri sahibi olduğu sistemin adıdır. Bugüne kadar yüz binlerce kişi Dayanışma Ekonomisi’yle ev, araç ve çatılı iş yeri sahibi oldu. Sektörümüzün 30 yıldır var olması ve bugün geldiği konumla kazandığı güven sayesinde Dayanışma Ekonomisi; gerekli kanuni adımların atılmasıyla ev, araç ve çatılı iş yeri dışında farklı ihtiyaçlara da faizsiz finans kaynağı noktasında çözüm olmaya devam edebilir” dedi.

5 BİN KONUT İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Dayanışma Ekonomisi felsefesini temel alan 5 bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası’na da imza atan Fuzul, 5 bin kişiyi, organizasyon bedelinde yüzde 35’e varan indirimlerle ev sahibi yapacak. Katılımcılar, 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek kampanya dâhilinde; peşinatlı ya da peşinatsız, çekilişli ya da çekilişsiz modellerle kendi belirledikleri taksit tutarları ile Türkiye’nin istedikleri şehrinde faizsiz ev sahibi olabilecek. Sektörde ilk olan kampanya ile Fuzul, Türkiye’nin dört bir yanında, faiz yüküyle uğraşmadan düşük maliyetlerle ev sahibi olmak isteyenleri bir araya getirerek 30 yıldır başarıyla uyguladığı Dayanışma Ekonomisi’yle finansman sağlayacak. Vatandaşların ekonomik imkânları dâhilinde destek olacağı güç birliği ile kampanyaya katılan herkesi ev sahibi yapacak.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yalanlarda vatandaşı kandıryorlar aslında faizin kralını işliyorlar isim değişikliği yaoıp ceplerini dolduruyorlar yazıl yazık üç beş kuruş paranız varsa bunlara kaptırmayın, geçen sene evim adı altında ne kadar garıp guruba paraları alıp mağdur etiler
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne evi ya, geçim için borçlandığımız tutarı kredilendiremiyoruz daha
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde bu kafa varken ,kimse üretime yatırım yapmaz,ev alır ,araba alır ,arsa alır..
    Cevapla
  • veysi 1 yıl önce Şikayet Et
    altın 1 yılda dolar bazında %10 düştü bütçene uygun arsa alamak daha mantıklı. 10 yıl sonra 1-2 daire yapıyor. Bacasız sanayi arsa
    Cevapla
  • mefa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun mantığını anlayamadım. Girenler de çok şikayetçi. Bu sistem nasıl işliyor. Söylenenlerle uygulanan aynı mı? Sanki burada kocaman bir soru işareti var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle