Almanlardan THY itirafı: Lufthansa'yı geçtiler

THY'nin üst üste aldığı ödüller Alman medyasında geniş yer buldu. Alman gazetesi Spiegel, haberi "THY, Lufthansa'yı geçti" diyerek duyurdu.

GİRİŞ 28.09.2022 14:49 GÜNCELLEME 28.09.2022 15:15
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

İngiltere merkezli Skytrax tarafından bu yıl da yedinci kez düzenlenen Dünya Hava Yolları Ödülleri sahiplerini buldu.

Londra’da düzenlenen ödül töreninde ise Türk Hava Yolları (THY); “Avrupa’nın En iyi Hava Yolu”, “Dünyanın En iyi Business Class İkram Servisi” ve “Güney Avrupa’nın En İyi Hava Yolu” ödüllerine layık görüldü.

THY ayrıca dünya klasmanında da 7. sırada yer aldı. THY'nin bu başarısı ise Alman medyasında geniş yankı buldu.

"THY, LUFTHANSA'YI GEÇTİ"

Almanya'nın göz bebeği konumunda olan markalarından Lufthansa'nın THY'nin gerisinde kaldığını vurgulayan Alman gazetesi Spiegel, "THY, Lufthansa'yı geçti" diyerek haberi duyurdu.

LUFTHANSA KÖTÜYE GİDİYOR

"En çok hangi hava yolunu seviyorsunuz, en iyi ekiplere sahip, en iyi uçak içi programı kimde? Cevap Lufthansa kaymaya devam ediyor" diyen Spiegel, THY'nin yükselişine vurgu yaptı.

THY'nin dünya sıralamasında 17. sıradan 7. sıraya yükseldiği belirtilirken, Lufthansa'nın 9. sıradan 15. sıraya gerilemesi THY ile kıyaslandı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 36
  • Hüseyin Koçak 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah emeği geçen herkesten razı olsun.Allah ın inayetiyle Her konuda AB ülkeleri ni 10 yıl içinde geçeceğiz. Ne mutlu Türk'üm diyene.
    Cevapla
  • cephe 1 yıl önce Şikayet Et
    80.90 lı yıllarda almanlar dalga gecerdi.THY ilemi ucuyorsun diye.yeni nesil anlamaz.ama bizler gurur duyabiliyoruz.su an itibarı.Daha ileri daha yükseklere inşallah
    Cevapla
  • trakyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Oha almanların payı kadar türkiyeninde payı var o uçaklarda öğren bari çok bilmiş cahil havadaki her iki uçaktan biri türk parçaları ile uçuyor .
    Cevapla
  • Aviation fun 1 yıl önce Şikayet Et
    İki uçaktan biri mi? İyimisin sen. Uçak parçası üreten TAI, hangi firmaların hangi modellerine hangi parça üretiyor biliyor musun? Peki bu uçakların genel toplamdaki uçaklardaki payını biliyor musun? Çok bilmiş zır cahil trakyalı az rakı içte şaşı sayma. Sana söyleyim türkiye firmalarının kullandıkları uçak modellerinin hiç birinde türkiye yapımı parça yok misal.
    Cevapla
  • samimi 1 yıl önce Şikayet Et
    Gezici gomunisler durdurmak istiyordu.
    Cevapla
  • Haluk 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık şu kıyası bırakıpda kendi yolumuza devam edelim. Almanlarda kimmiş? Battılar. Kriz üzerine kriz almanyada. Tedarik krizi, gaz krizi, ceryan krizi vb... Yiyecek krizi de başlıyor yavaş yavaş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle