Bakan Kirişci dana ve kuzu karkas alım fiyatını açıkladı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, dana ve kuzu karkas alım fiyatını açıkladı

Bakan Kirişci dana ve kuzu karkas alım fiyatını açıkladı
Bakan Kirişci dana ve kuzu karkas alım fiyatını açıkladı
GİRİŞ 23.09.2022 19:08 GÜNCELLEME 23.09.2022 19:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, "Dana karkas alım fiyatını kilogram başına 2 TL artırıyoruz. Besicilerimiz prim ve desteklerle birlikte dana karkasın kilogramını 96 TL’den satabilecekler. Et ve Süt Kurumumuz, maliyetlere göre piyasada fiyat oluşmasına katkı sağlayacaktır." açıklamasında bulundu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Naazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Yem fiyatları hammadde düşerse düşer Yoksa düşmez. Yem fiyatını arttıran yem fabrikaları değil. Hammadde yükselirse veya düşerse yem fabrikaları sadece fiyat ayarlaması yapar arkadaşlar. Hiçbir yem fabrikası dururken veya et süt fiyatı yükseliyor diye yeme zam yapmaaz. En büyük rekabet yem sektöründe var. Ezbere konuşanlar ezbere konuşmasınnn.
    Cevapla
  • mehmet akmese 1 yıl önce Şikayet Et
    isterse 150 yapsın kuzu için arıyoruz kesim yok diyiyor
    Cevapla
  • Y.gündüz 1 yıl önce Şikayet Et
    Yem sorunu acil olarak çözmelisinizki Vatandaş ucuz et yesin. Hayvancılığın en büyük sorun bu. Saygılar,
    Cevapla
  • Antalyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundan kolay ne var. Vatandaş 57 bin TL lik ayfon kuyruğundan çıkıp , boş arazileri ekecek. Dağlara buğdaylar serpin Müslüman ülkede kuşlar aç kaldı demesinler" Hz. Ömer (r.a)
    Cevapla
  • Paol 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar aç gözlü satıcı varken ucuz ne verirler insana?? İstersen mazotu ve yemi bedava versin devlet yine fiyatı düşürmezler
    Cevapla