Bakan Kurum'dan konut cevabı: Sayın Kılıçdaroğlu, işiniz zor...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'konut' çıkışına yanıt verdi.

GİRİŞ 18.09.2022 22:21 GÜNCELLEME 19.09.2022 10:26
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal medya hesabından verdiği yanıtta, “Ne Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projemizi açıktan destekleyebiliyorsunuz, ne topyekun reddediyorsunuz. Siz isteseniz de istemeseniz de; bu konutları yapacağız!” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal medya hesabından yanıt verdi.

'İSTESENİZ DE İSTEMESENİZ DE BU KONUTLARI YAPACAĞIZ'

Bakan Kurum twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Kılıçdaroğlu, işiniz zor! Ne Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projemizi açıktan destekleyebiliyorsunuz, ne topyekûn reddediyorsunuz. Siz isteseniz de istemeseniz de; bu konutları yapacağız! İlk temelleri Allah’ın izniyle Ekim ayı itibariyle atıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu konutların anahtarlarını vatandaşlarımıza armağan edecek. Milletimize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 59
  • İstanbul-18 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım, bu CHP zihniyeti Milletin yararına olacak hangi çalışmayı destekledi ki bu muazzam hizmeti destekleyecek. Siz eğer 81 ile, 973 ilçeye, 32.125 mahalleye, 18.211 köye heykel yapacağız deseydiniz en ön saflarda ve en ateşli destekçiniz Kılıçdaroğlu ve CHP tayfası olurdu.
    Cevapla
  • Rmzn 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim Ne derse desin, Allahın İzniyle Kervan Yürüyecek.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnsanların en zaruri ihtiyaçlarından birini karşılamalarına muhteşem bir destek veriyorsunuz. Ancak insanların ücretini ödediği evin anahtarı "armağan" edilmez, "takdim" edilir. Hükümetimiz hizmet ediyor, vatandaşımız ücretini ödeyip faydalanıyor. Evi bedavaya almıyor ki armağan edesiniz. Seçime az bir süre kala birilerinin malzeme olarak kullanabileceği benzeri gaflar inşallah yapılmaz. Cumhurbaşkanımızı ve ekibini böylesine değerli bir projeye önderlik ettikleri için tekrar tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • izmir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlunu neden ciddiye alıyorsunuz ki. Adam isminin bile Kemal olduğunu bilmiyordur. Sabah başka akşam başka ne dediğini kendi bile bilmiyor
    Cevapla
  • İstanbul-18 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında tam olarak değiştirdiği soyadına uygun bir adam milletin üzerine bir 'Karabulut' gibi çökmek için bekliyor. Bilmeyenler için; Ailenin daha önce sahip olduğu 'Karabulut' soyadı, yaşadıkları köyde herkesin aynı soyadını taşıması nedeniyle, babası tarafından 1950'lerde 'Kılıçdaroğlu' olarak değiştirildi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp hdp pkk hadi bu yatırımıda biz gelince durdurup mütaitlere hasap sorup ödeme yapmıyacağız desesize sıkar biraz Türkiyemin dışarıda düşman aramasına gerek yok bu üçlü chp hdp pkk ip daha büyük bir düşmanı yok bu ülkenin önce içimizdekileri sonra yunan ermenı veya bunlara çoşkuyu veren abd ab inğiltere ye karşı tebdir alalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle