Kemal Kılıçdaroğlu sosyal konut projesine de 'Hayır' dedi

"İlk Evim, İk İş Yerim" Projesi, CHP’den destek görmedi. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Topla paraları fakir fukaradan, seçim sürecini finanse et” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçladı.

GİRİŞ 15.09.2022 16:39 GÜNCELLEME 15.09.2022 16:43
Bu Habere 450 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi hayata geçirildi.

"İlk Evim, İk İş Yerim" adlı projeye ilgi ilk dakikalardan itibaren yoğun oldu.

Başvuru sayısı şimdiden 1.5 milyonu geçti…

CHP’NİN CANINI SIKILDI

Türkiye’nin umutla beklediği bu proje, yine birilerinin canını sıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından art arda tweet’ler attı, projeden rahatsızlığını dile getirdi.

“Konut meselesi gündemde. Defalarca ısıtılıp ısıtılıp insanımızın önüne konmuş bir proje” diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

“BU PROJE BİTMEYECEK”

“Yıllardır aynı hikaye. Erdoğan, biliyorum seçim öncesi para toplamak için yapıyorsun bunu. Ben sosyal devletin savunucusu olarak sosyal konutların yaygınlaşmasını canıgönülden istiyorum. Sana inanalım istiyorsan, bu işe müteahhitlerin girmesi için hazineden gelir güvencesi ver. Beşli çeteleri semirttin, asıl fakir fukaranın konutu için garanti ver. Vermezsen, sen de biliyorsun ki bu proje bitmeyecek. Gerçi alışkınsın sen boş toprağa yalandan beton harcı dökmeye…”

“BANKER ERDOĞAN MISIN SEN?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlayıcı ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, “Ben de buradan taahhüt ediyorum, biz iktidara geldiğimizde bu garantilerin arkasında duracağız. Erdoğan garanti vermezsen, bu proje bir Banker Yakup zihniyetinden ibarettir. Topla paraları fakir fukaradan, seçim sürecini finanse et. Banker Erdoğan mısın sen? Yeter be adam!” dedi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 450
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun senin slyasetine.Ayip yahu millet bir konut sahibi olmak için mücadele ederken sen bu projeyi küçümseyerek kirli ve küçümsüyorsun.Sizin bu millete verecek bir gram faydaniz olmaz.Allah iktidar yüzü gösternesin.Amiiiin.
    Cevapla
  • Horozkentli 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis sözünde dururda sen iktidar olursan o paralarla 365 gün heykel yaptırıp açılış olacağı kesin
    Cevapla
  • Salahattin Adana 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara harcanan zamana ,emeğe yazık bu adamcağıza ve zavallı piyona değmez !
    Cevapla
  • Vatansever Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    KIL ıçtaroğlu ve CHPKK lı ekibi rüşvet, tecavüz, yolsuzluk,iftira, yalan ,heykel vs. gibi hizmetlere en güzel şekilde devam ediyorlar; zaten başkada bir ... bilmiyorlar.
    Cevapla
  • yurttachpcihandausa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam şaşırmış Duygu durum bozukluğu yaşıyor. Acil hastaneye kaldırılmalı. Uluslararası karar vericiler kimir Erdoğanın karşısına çıkacağına hala karar veremedi. Bunlar da tozuttu. Bir de bu projeyi de içerden köstebeği haber veremeyince boşa düştü zavallı! Daha kapasiteli biri yok mu bu koca ülkenin Ana Muhalefetliğini yapacak! Bence millet bu seçim sadece Ana muhalefeti değil bütün muhalefeti değiştirecek! FAVlara ekleyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle