Yaylakent beldesinde doğal gaz meşalesi yandı

Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Yaylakent beldesine düzenlenen törenle gaz verilmeye başlandı.

Yaylakent beldesinde doğal gaz meşalesi yandı
Yaylakent beldesinde doğal gaz meşalesi yandı
GİRİŞ 26.07.2022 00:45 GÜNCELLEME 26.07.2022 00:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yaylakent Belediyesi önünde gerçekleştirilen törende konuşan Orta Kaymakamı Mehmet Ali Uzun, Yaylakent'e çağ atlatacak bir hizmetin açılışını yaptıklarını belirtti.

Yaylakent'in toz, is ve külden kurtulacağını dile getiren Uzun, "Bu hem çevre kirliliğini önleyecek hem de hayatımızı kolaylaştıracaktır. Bu vesile ile bu hizmette emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu da güzel ve anlamlı bir güne şahitlik ettiklerini söyledi.

Yaylakent'e hizmet etmekten onur duyduğunu dile getiren Çivitcioğlu, "Biz size söz verdik doğal gazı getireceğiz diye, bazıları 'bu imkansız' diyordu ama imkansız olanı yaptık. Doğal gazınız Yaylakent'imize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede ise bugüne kadar birçok hizmete imza attıklarını, bugün de doğal gazın açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kargaz Genel Müdür Yardımcısı Mevlüt Kara da Yaylakent'in doğal gaza kavuşmasının tarihi bir olay olduğunu, beldede şu ana kadar 100 haneyi gazla buluşturduklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri meşale yakarak beldeye ilk doğal gazı verdi.

Törene, ilçe ve belde belediye başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bir kerede yapılan hizmeti eleştirmeyin Türkiye yin Ücra Bi belediyesine Doğalgaz hizmeti sağlanmış temennimiz Ülkemizin doğalgazı olmayan diğer bölgelerinede İnşallah en kısa sürede ulaşır .
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    gelse bir. dert gelmese bir dert bu milleti annamis degilim bir tüpün kac tl oldugunu biliyonuzmu sende kisin odun yak pahali geliyosa
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi hayatınızın konforundan ödün vermeyin, ama köylü yararlanmaya kalkınca gaz gelmez ise falan, geçin bu işleri ülkemin her yerindeki insanlar aynı konforurlu yaşamını hak ediyor. Siz kaç kere gazsız kalıp da tezek yaktınız?
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Faturalar gelmeye başlayınca akılları başına gelir. Rusya gaz vermezse tezek yakarız diyorlardı, artık tezek de bulamazlar.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sen ne yakiyon pahali gelirse yardim edersi isanlik oldumu
    Cevapla
  • deli-mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki afrika da yaşıyoruz.. su bulunmuş gibi sevinç yaşıyoruz.. afrika da ki insanlardan utanın... doğalgaz geldi diye kutlama yapıyonuz.. insanlar ekmek bulamıyor su bulamıyor siz neyin derdindesiniz...
    Cevapla
  • insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Acı doyurmak zordur derler siz Artvin Şavşata bir gel burada bir kış geçirin sonra doğalgaza bakışınızı görelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle