Bakan Bilgin: Zamlı memur maaşları hesaplara yatırılıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yüzde 41,7'lik zamlı memur maaşlarının hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu.

GİRİŞ 08.07.2022 04:01 GÜNCELLEME 08.07.2022 10:20
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Bilgin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme irademizin bir parçası olarak 6 ay sonra yaptığımız %41,7’lik ikinci memur maaş artışıyla birlikte zamlı maaşlar hesaplara yatıyor. Hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

"Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü tutuyoruz." başlığıyla Bilgin'in paylaşımında yer alan görselde ise yüzde 41,7'lik zam oranı ile en düşük memur maaşının 9 bin 707 lira olduğu belirtildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 121
  • Kürşat Kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu Devletimizin Milletin huzurunu bozanların bölücülerin huzurunu bozsun devletimiz payidar olsun İnşallah gavurun masasını tutanı perişan etsin devam güçlü Türkiye için ölümüne.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka? Enflasyon olmasaydı bu kadar maaş zammına da gerek kalmazdı. Kaldı ki gerçek enflasyon bu diyorsan zekana da maşallah. Devletin, milletin huzurunu bozanlar, emevi camiinde namaz kılacağız diye yola çıkıp, suriyelileri bize dolduranlar. İşide karşı Suriye devleti savaştığına göre bu kaçanlar da ordudan kaçtığına göre çoğu işidçi. İran şam islam devleti diye eline tevhid sancağını alan teröristler. Nereye gitti? Devletin milletin huzurunu sen mi düşünüyorsun şimdi. Peh...
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Thy kadrolu personeli doktordan fazla maaş alıyor 24 milyar maaş mı olur. Hükümet bu usulsüzlüklere bir el atmalı yeter artık.
    Cevapla
  • Kalkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Doktorlarda uzayda gezer oldu. Yere bakan hic yok.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    enflasyonu düşürün
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Emredersin hemen patron
    Cevapla
  • Bir adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Olur..hemen ..
    Cevapla
  • gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize zeval vermesin.zamlar yüzde ile olmasın.yüksek maaş çok zam ,düşük maaş az zam alıyor.tam tersi olması lazım.
    Cevapla
  • Elbistanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Emekli hayat pahalılığından etkilenmiyor sanıyorlar herhalde,ya da parayı ne yapacaklar diyorlar. Emeklinin çocukları, hayalleri, ihtiyaçları da var ey hükümet yetkilileri
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Kezde Şükredin ya hep şikayet hep şikayet. Yüzünüze Dizinize durar Nankörlük etmeyin. ALLAH'TAN Korkun.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere de şükredin halinize be nankör millet olduk be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle