Elon Musk'tan ABD'lileri korkutan sözler! Biden'dan tek cümlelik yanıt!

ABD Başkanı Joe Biden, Tesla Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk'ın ekonomi hakkında kötümser olduğuna yönelik açıklamasına yanıt verdi. Elon Musk'tan ABD Başkanı'na jet cevap geldi.

Elon Musk'tan ABD'lileri korkutan sözler!  Biden'dan tek cümlelik yanıt!
Elon Musk'tan ABD'lileri korkutan sözler! Biden'dan tek cümlelik yanıt!
GİRİŞ 03.06.2022 22:43 GÜNCELLEME 03.06.2022 22:43
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Biden, hafta sonu tatili için bulunduğu Delaware'de bugün açıklanan istihdam rakamlarını değerlendirdi.

MUSK'IN EKONOMİ ÇIKIŞI ABD'DE PANİĞE NEDEN OLDU

Musk'ın Tesla yöneticilerine bir e-mail göndererek ekonomi hakkında "Kötü hislerim var." ifadelerini kullandığı ve şirketin iş gücünü yüzde 10 azaltacağı iddialarının sorulması üzerine Biden, "Kendisine Ay'a yolculuğunda başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

Joe Biden, Elon Musk

ELON MUSK'TAN CEVAP: TEŞEKKÜRLER BAŞKAN

Biden'a Twitter hesabı üzerinden yanıt veren Musk ise "Teşekkürler Başkan" mesajıyla NASA'nın SpaceX'i ABD'lileri uzaya götürmek için seçtiği haberini paylaştı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    dolat rezerv para olmaktan çıkmadığı sürece yaptıkları her ekonomik hareket dünyayı etkileyecek... Bu sebeple bir şekilde TL bitcoin e adapte edilmeli ve tüm dünyada rahatça hareket edilmeli...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün abd dağılacak ya ranbbi onun yıkıldığını görmeden canımı olma
    Cevapla
  • %100 TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi belalarının içinde boğulacaksın katil abd.
    Cevapla
  • Tövbekar 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın izniyle çöküşünüz yakın. Yiyin birbirinizi
    Cevapla
  • Vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Değerli arkadaşlar bunların atışmasına bakmayın bunlarınki kayıkçı kavgası ABD'nin başındaki ile tesla'nın sahibi görünen kişi en tepedeki kişilere bağlılar sahipleri var hepsi gizli siyanistlerin uşaklarıdır hizmetkarlarıdır mask denen adam o da hizmetkardır uşaklık yapar hepsi piyondur dünyanın her tarafındaki zenginlerin başındaki adamlar hepsi piyondur mutlaka siyonizme uşaklık ediyorlardır Türkiye'de de var Koç grubunun bir geçmişine bakınız ve onun gibi daha niceleri var Türkiye'de YÜCE ALLAH'IM,,,zalimlere fırsat vermesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle