ÇAYKUR mayısta 92 bin ton yaş çay aldı

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü, üreticiden mayıs ayında 92 bin ton yaş çay aldı

ÇAYKUR mayısta 92 bin ton yaş çay aldı
ÇAYKUR mayısta 92 bin ton yaş çay aldı
GİRİŞ 01.06.2022 13:43 GÜNCELLEME 01.06.2022 13:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ÇAYKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, 2022 yılı yaş çay kampanyasının 16 Mayıs'ta başladığı anımsatılarak, yaş çay alımında 31 Mayıs'a kadar 92 bin ton seviyesine ulaşıldığı vurgulandı.

Limitsiz yaş çay alımlarının devam ettiğinin altı çizilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Üreticilerimizin kampanya açılışından itibaren bahçeye girerek kaliteli yaş çay hasadı ile elde ettiğimiz kuru çayımızın, ülkemiz ve dünyadaki tüketicilerimize ulaştırılması için titizlikle çalışmalarımız devam etmektedir. Taze yaş çay satılması konusunda üreticilerimizin aynı hassasiyeti göstermeleri, çayımıza katkı sağlayacaktır."

KAYNAK: AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    cay da marka olacak bir ve iki sinif diye olsa anlarim birinci olan daha kaliteli olur biraz fait farki olur ceylan cay aliyorum uzun zamandir iki yildir berbat kalitesiz oldu onlarda hileye basladi kalitesiz odun mu dolduruyorlar bertat tati var
    Cevapla
  • Rize yüksek dağ 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet Çayda İndirim bekliyor sayın Maliye bakanı
    Cevapla
  • Paol 1 yıl önce Şikayet Et
    Kes lan traşı
    Cevapla