Memurlar şokta! 91 bini işten çıkarılacak

Daily Mail'in haberine göre İngiltere Başkanı Boris Johnson, bakanlardan memur sayısını 91 bin azaltmaları istedi.

Memurlar şokta! 91 bini işten çıkarılacak
Memurlar şokta! 91 bini işten çıkarılacak
GİRİŞ 13.05.2022 13:04 GÜNCELLEME 13.05.2022 14:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiltere Başbakanı Boris Johnson  milyarlarca sterlin büyüklüğünde vergi indirimlerine imkan sağlamak içzin bakanlardan memur sayısını 91 bin azaltmaları istedi.

Halkın üzerindeki "yaşam maliyeti" baskısının azaltılması, finansal baskı altındaki ailelerin desteklenmesi için çabaların artırılmasını isteyen Johnson, bakanlardan memur sayısının hali hazırdaki toplam miktarın neredeyse beste biri oranında azaltılmasına yönelik planlarını bir ay içinde ortaya koymalarını talep etti.

Memur sayısının 91 bin civarında azaltılması yılda 3,5 milyar sterlin tasarruf sağlayacak.

Daily Mail'e göre Johnson, kabine toplantısında daha fazla çalışanın ofislere, iş yerlerine dönmesi gerektiğini de söyledi. Johnson, "Pek çok insan benimle aynı görüşte olmayabilir, ancak ben insanların diğer insanlarla bir arada çalıştıklarında daha verimli ve daha enerjik olduklarına inanıyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    adamlar hakli biz de yarisini atacaksin devletten para alir hainlik yapar devlet dusmanligi yapar atin gitsin meclis de ayni olacak cok ise yaramaz adam var vekil sayisi yari olacak yemek hane cok gereksiz yer kapanacak herkes koruma hizmetci olmaz zaten bir ic yapmiyorlar cok insan ben okudum is yok der her okuyan dunya bile is bulamaz okulu bitirir amma kafa olmaz calismak icin agiz yok ise is verilecek diye garanti yok herkes ben øgretmek olayim der yada hemsire kimse is garantisi veremez kendisi bulacak
    Cevapla
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    turkiyede aynen boyle olmali
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet memuru olduk algısı kalmamalı. İş yapmıyorsa tazminatı ödenip güle güle denmeli.
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde de atılmalı devsolcu dhkpc pkk lı chpkk lı tüm memurlar temizlenmeli yemişim 657 yi. içerde kemalin ajan kompradorları hainler var.
    Cevapla