Bakanlık'tan bayram için 229 milyon liralık ek yardım paketi

Vakıfların ihtiyaçların karşılanması için sahada olacağını dile getiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ramazan Bayramı'nda ek yardım paketini açıkladı.

Bakanlık'tan bayram için 229 milyon liralık ek yardım paketi
Bakanlık'tan bayram için 229 milyon liralık ek yardım paketi
GİRİŞ 27.04.2022 19:38 GÜNCELLEME 27.04.2022 20:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ramazan Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması ve ihtiyaçlarının giderilmesi adına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla sosyal ve yardımlaşma vakıflarına 229 milyon liralık ek destek sağlandı.

229 MİLYON LİRA

Bakan Yanık, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın tensipleriyle 81 ilimizde, tüm ilçelerimizde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımıza bayram öncesinde 229 milyon TL ek kaynak aktardık. Vakıflarımız sahadaki ihtiyaçların karşılanması için vatandaşlarımızın yanında olacak. Ramazan Bayramımız şimdiden mübarek olsun." dedi.

YORUMLAR 9
  • Tosun 1 yıl önce Şikayet Et
    Yardımı o mahallenin imamı tespit etsin gerekli mercilere bildirsin siyaset karışmasın ben bunu yaptığım için söylüyorum muhtaç olmayanı yazmadım başkaları karışırsa herkes alır bu durum yardımdan çıkar
    Cevapla
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim tanıdığım bir eşi ölmüş bayan var Erzincan'da evi kira sadece aylık 65 maaşı alıyor ve bu bayanın tanış kimsesi olmadığından hiç bir kamu kurumdan yardım gelmiyor bende bu işe aklım yatmadı bu bayana yardım verilmiyorsa bu ülkede kime veriliyor kiriter nedir.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi benim evim kira 2000 TL aldığım asgari ücret 3 çocuk var okuyor ben müracaat ediyorum ret ediyorlar hiç bir mal varlığımda yok olmadıda ev sahiplerine bile yardım yapılıyor neden bize yapılmıyor anlamıyorum
    Cevapla
  • kime olacak 1 yıl önce Şikayet Et
    suriyeli vatansızlara suuriyeli kuluçka makinelerine yapıyorlar.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali kardeşim bildiğim kadarıyla Sgk lı olanlar bu yardımlardan faydalanamıyor.
    Cevapla
  • Realite 1 yıl önce Şikayet Et
    O zaman kime ve kimlere yapıyorlar milyarlarca yardımı yıllardır?
    Cevapla
  • Bitlisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir gayri müslüm osmanlı yı savunacak hali yok ya elbette kendi atalarından yana tavır takınacak. Amma unutma ki BİZ KATLİAM YAPSAYDIK SEN BUGÜN OLMAZDIN garo paylan!
    Cevapla
  • bağımsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Garip guraba gözetilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle