Alışveriş yapacaklar dikkat: İndirim bugün başladı

Temel ihtiyaç ürünlerindeki KDV indirimi, bugünden itibaren etiketlere yansıyacak. Bebek bezi, tuvalet kağıdı, deterjan gibi ürünlerde KDV oranı yüzde 18'den yüzde 8'e düşecek.

Alışveriş yapacaklar dikkat: İndirim bugün başladı
Alışveriş yapacaklar dikkat: İndirim bugün başladı
GİRİŞ 01.04.2022 09:01 GÜNCELLEME 01.04.2022 11:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Temel gıda ürünlerine gelen KDV indiriminin ardından temizlik ürünlerinde de KDV indirimine gidildi. Yapılan düzenlemeyle temel ihtiyaç ürünlerinde KDV yüzde 18'den yüzde 8'e indirildi.

Deterjan, sabun, şampuan, tuvalet kağıdı, peçete, kağıt mendil, dezenfektan ve ıslak mendil, bebek ve yetişken bezi, hijyenik ped, diş fırçası, diş macunu KDV oranı değişen ürünler kapsamında.

İNDİRİM BUGÜNDEN İTİBAREN YANSIYACAK

Yapılan KDV indirimi bugünden itibaren etiketlere yansıyacak.

KDV indirimini uygulamayan firmalara cezalar kesilecek.

Migros: 10 bine yakın ürünün fiyatını indirdik

Migros, yaptığı açıklama ile mendil, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, kağıt mendil ve peçete ile bebek ve yetişkin bezleri, hijyenik ped gibi temel ihtiyaç maddelerinde KDV oranının yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülmesi kapsamında 10 bine yakın ürünün fiyatını indirdiğini duyurdu.

Migros'tan yapılan açıklamada, "Migros olarak, KDV indirimine ek aile bütçesine iyi gelecek yüzlerce temel gıda ve gıda dışı üründe geçerli birçok kampanyamızla en kaliteli ve en uygun fiyatlı ürünlerle hizmet vermeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 8
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Burda her zamanki gibi devlet ve millet zararda nedeni şu devlet KDV indirimine gitti yanlız bu mezar soyucular öncesinde fiyatlara zaten zam yaptılar yani değişen hiçbir şey yok zararda olan yine devlet ve millet Ali Cengiz oyunları oynaniliyor hepsi boş
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan bu kdv indirimi vatandaşa ve devlete zarar olarak yansıyacak. İndirim gelmeden fiyatları artırdılar zaten.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    faizleri arttırın doları düşürünüz yoksa beka meselesi bu. Bit pazarındanmı giyinelim yiyelim
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne idirimi indirim felan yok devletimiz boşu boşuna kdv indirim yaptı bu indirim marketlere ve stokçulara bir gelir oldu..Kdv indirimi istemiyoruz önce devletimiz dentim yapsın marketlerden faturasını istesin ve kaça alıp kaça satıyor bunu bir kontrol etsin...
    Cevapla
  • Birecikli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne indirimleri. İndirimden önce zam yaptı marketler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle