Milyonların gözü bu toplantıda: Nakitle akaryakıta düşük fiyat yolda!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, artan akaryakıt fiyatlarına çözüm üretmek ve akaryakıt sektörünün sorunlarını dinlemek üzere sektör temsilcilerini toplantıya çağırdı.

Milyonların gözü bu toplantıda: Nakitle akaryakıta düşük fiyat yolda!
Milyonların gözü bu toplantıda: Nakitle akaryakıta düşük fiyat yolda!
GİRİŞ 16.03.2022 09:45 GÜNCELLEME 16.03.2022 09:45
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Akaryakıtta son dönemde artan fiyatların ardından akaryakıt sektörü çözüm arayışıyla bir araya gelecek. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) öncülüğünde sektörün bileşenleri bugün toplanacak. Fiyat artışları sonrasında akaryakıt bayilerinin durumu ile ilgili değerlendirmeler yapılacak.

NAKİTLE AKARYAKITA DÜŞÜK FİYAT YOLDA

Bayilerden gelen talepler çerçevesinde örneğin nakit satışlara daha düşük fiyatlı tarife belirlenip belirlenemeyeceğine bakılacak. Nakliye ücretlerine düzenleme yapılması yönünde talep değerlendirilecek. 

Fiyat artışlarının satışlara etkisinin de değerlendirildiği bir zirve olacak.

KAYNAK: NTV
YORUMLAR 113
  • Kütahya'lı Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende esnaflık yaptım,bankalar pos makinası için kota koyarlar,o kotayı doldurusan para ertesi gün hesabına geçer,anlaşmana bağlı yani.Benzinlikçiler ve diğer sektör bunu sebep olarak gösteriyordular.Bende kart kullanıcısıyım ve mecburen kullanıyorum hayat şartlarından dolayı.Şimdi demem şu ki;madem akaryakıt için böyle bişe mümkün,diğer sektörler içinde olsun NAKİT ALIŞVERİŞ imkanı.Ancak birimi 10 tl olan şeye karta 11:00 tl nakite 9:99 derseniz hiiiiçççç yorulmayın boşa
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Benzin kacagi icin tesviktir. Kac defa basima geldi. Mazot fisi verelim diye sordular.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Marketler ve EPDK aynı oyunun içinde gibi
    Cevapla
  • ürgüplü 2 yıl önce Şikayet Et
    Vergi vermez kaçak benzin artar demedi demeyin
    Cevapla
  • Beytullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var kredi kartı ile alışveriş yapildigi için mi vergi ödüyor kaçak yakit veremiyor siz pompadan fiş aldığınız sürece hicbirsey yapamaz
    Cevapla
  • Tufan 2 yıl önce Şikayet Et
    ben epdk ya güvenmiyorum. millet için hiç bir şey yapmıyor. zam yapılırken hiç sesi çıkmıyor. indirim yapılması gerektğindede sesi çıkmıyor. niye varsın???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle