Rus limanlarında bekleyen 17 gemi Türkiye’ye geliyor

Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş nedeniyle Rus limanlarında bekleyen Türk sahipli 18 gemiden 17'si daha Türkiye'ye geliyor. Bir gemi ise Temruk’da yükleme için bekliyor.

Rus limanlarında bekleyen 17 gemi Türkiye’ye geliyor
Rus limanlarında bekleyen 17 gemi Türkiye’ye geliyor
GİRİŞ 11.03.2022 12:18 GÜNCELLEME 11.03.2022 12:18
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Azak Denizi'ndeki Rus limanlarında bekleyen Türk sahipli 18 gemiden 17'si kalkış yaptı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü, Rus limanlarında bekleyen 18 gemiden 17’sinin Türkiye’ye gelmek üzere çıkış yaptığını duyurdu.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“24 Şubat’tan beri Azak Denizi'ndeki Rus limanlarında bekleyen Türk sahipli 18 gemiden 17'si kalkış yaptı, bir gemi Temruk’da yükleme için bekliyor. Olumsuz hava koşullarından dolayı bazı gemilerimiz Kerch'de beklemekte olup, hava müsaadeli varış limanlarına hareket edeceklerdir.”

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 66
  • maylo 2 yıl önce Şikayet Et
    fox severler müjde....koşun limanlara bidonlarınızla girin sıraya taze taze doldurun yağınızı gemilerden...yakında rakı dolu gemide geliyor ...takip edin...
    Cevapla
  • Kerem 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekonominin temeli tarımdır. Tarımsal üretimin açık veriyorsa enflasyon kontrol altına alınamaz.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Putin'in den razı olsun .Kurtardı bizi yagsiz bir türkiye düşünemiyorum
    Cevapla
  • Cihanbey 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah kafirlerden razı olmaz. A Ağzından çıkanı kulağın duysun
    Cevapla
  • Musti 2 yıl önce Şikayet Et
    Dışarıdan yağ geliyor diye sevinen bizler. Atalar ne güzel söylemiş: Elden gelen övün olmaz, o da vaktinde bulunmaz.
    Cevapla
  • Kursat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadarımi çalışıyor
    Cevapla
  • Tövbekar 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşı kazıklamaya çalışan, devleti zor durumda bırakan, adım ona sözde Yabancı sermayeli yatırımcı yağ firmaları ülkeden kovulsun. Niyetleri apaçık ortaya çıktı. Devlet kendisi üretmeli
    Cevapla
  • TÜRKİYE SEVDALISI 2 yıl önce Şikayet Et
    Niye kovulsun. karaborsaya, fahiş fiyata, tenezzül eden kim varsa. önüne sürekli engel konularak, işlerini zorlaştırarak batırılsın. batırılırsa herseyi bırakıp giderler. aklıma gelen kayyum atamasıda yapılabilinir. devlet erkanı bir çare bulsun yoksam bu yenilir yutulur bir şey değil.
    Cevapla
  • Fuat 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet ekim dikim yapmaz teşfik verir kanun çıkarır denetim eder. Bu anlatmış olduğun devlet hikayesi komunist sosyalist zihniyet denendi ve çok kötü sonuçlar alındı! SSCB Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliğinde zamanında kolchoz " Yani Kollektif Çiftlik kurup devlet herşeyi ekip dikiyordu millet gıda kuyruğunu giriyordu zaman zaman yurt dışından buğday bile ithal ediyorlardı! Yağ ticareti yapan şirket yağı uluslararası belirlenen Borsa fiyatla satın alıyor üzerine kar koyup seni satıyor! Örneğin Ay çicek yağı 2020 senesinde 1000 litre 850 $ Dollar olan fiyatı bügün 1750 $ Dollar civarında yağ tüccarı uluslararası alış fiyatlarının zamını tüketiciye xansıtıyor!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle