Son dakika: Endonezya da Türkiye'den savaş gemisi alacak! Resmen duyurdu

Son dakika: Türkiye'nin ürettiği savunma sanayii ürünlerine her geçen gün bir talip daha çıkıyor. Endonezya’nın Ankara Büyükelçisi Dr. Lalu Muhammed İkbal, Endonezya'nın Türkiye'den savaş gemişi almak için görüşmelere başladığını bildirdi.

GİRİŞ 05.01.2022 07:29 GÜNCELLEME 05.01.2022 09:23
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Savunma sanayi konularında yayım yapan Oryx Blog, Türkiye’nin Endonezya’ya karakol gemileri ihracatını konu alan bir yazı yayımladı.

Yazıda, Türk tasarımı donanma gemilerinin dünyanın dört bir yanında ihracatçı konuma geleceği ifade edilrken, Endonezya’nın Ankara Büyükelçisi Dr. Lalu Muhammed İkbal'in görüşüne yer verildi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Muhammed İkbal,  "Savunma sanayi ilişkisini geliştirmek için daha fazlasını yapmalıyız. Bu yüzden Endonezya'nın Türkiye'den bir savaş gemisi alma olasılığı hakkında bazı görüşmeler başladı.'' dedi.

YORUMLAR 20
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu gemi çok yüksek devrilecekmiş gibi duruyor. Rüzgarlı havada aman dikkat.
    Cevapla
  • Soner 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bismillah
    Cevapla
  • Sabir 2 yıl önce Şikayet Et
    gözüne vurdummuydu görürsün üst nerdeymis
    Cevapla
  • Ali Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ne biçim gemi bunda birtanecik bilem büst yok büst süz gemimi olur
    Cevapla
  • Ahmedo 2 yıl önce Şikayet Et
    Başta Türkiye toplumu başta cöbünu düşünmesin karşımızada çok düşman var herkes elini taşın altına koysun sadece devlet hükümet deyil bunlar sirkesi yerde yok bakın en az dekarlık yapmalı ekonomi yat kat peşinde koşmayın onu sonu yok devletimiz daha bin yılarca taşıyacak günlük senelik düşünce hiç bir varlıkta yok varlığın geleceğin düşünmeli herkes
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle