İstanbul'da ekonomi zirvesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu ve kamu bankalarının genel müdürleriyle görüştü. Basına kapalı olarak saat 15.00'de başlayan toplantı yaklaşık 5 saat sürdü.

GİRİŞ 13.12.2021 20:16 GÜNCELLEME 13.12.2021 20:18
Bu Habere 228 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile kamu bankalarının yöneticileriyle görüştü.

Üsküdar'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Vahdettin Köşkü'nde basına kapalı olarak saat 15.00'de başlayan toplantı yaklaşık 5 saat sürdü.

TOPLANTININ GÜNDEMİ

Toplantının gündeminde, para piyasalarındaki son gelişmeler ve yeni ekonomi programı çerçevesinde Merkez Bankası ile kamu bankalarının atacağı adımlar yer alıyor.

Dolar/TL'nin bu sabah 14 seviyesini aşmasının ardından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB) dövize satım yönünde dördüncü müdahale geldi.

Merkez Bankası, 1 Aralık, 3 Aralık ve 10 Aralık'ta da doğrudan döviz müdahalesinde bulunduğunu duyurmuştu.

YORUMLAR 228
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    yakında arpayı buğdayı sütü eti ithal edicez unutmayın.ciftci artık gübre mazot fiyatlarından arazileri ekmiyor
    Cevapla
  • Ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    Onu da ithal edersek ekmeği kaçtan yeriz varın dusunun
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Her şeyden vazgeç dolar düşer, dolar Euro umrumuzda değil neden Milletimiz fırsatçılık yaparak doları güçlendiriyor hani nerede Ne Mutlu Türküm Diyenler.
    Cevapla
  • Ali Mavili 2 yıl önce Şikayet Et
    ........... örneğin bankadan 10 gram altın satın alındığında devlet 5 gramını gelir vergisi olarak kessin, geriye kalan 5 gramın 2 gramı da altın bozdurulduğu zaman gelir vergisi olarak devlet tarafından kesilsin. Bu işlem döviz alım satımında da yapılsın. O zaman kimse döviz ve kıymetli maden alım satımı ile köşeyi dönmenin hayallerini kurmaz.... EKOTRENT yetkilileri lütfen önerimi ilgililere iletin. Dişe diş, kora kor...!
    Cevapla
  • Ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım altının dövize ne etkisi var şuan döviz düşsün altın çakılır çünkü ona fiyatı aylardır sabit
    Cevapla
  • Ali Mavili 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıymetli maden ve döviz alım satımı yapan banka işlemlerinde sanal altın ve döviz alımı yapılıyor. Bankalarda, ortada elle tutulur, kullanılmak için alınan döviz ve altın alış verişi yapılmıyor. Aslında altın veya dövize ihtiyacı olmayan insan yığınları bankalar sayesinde vurgunculuk peşinde. Bugün sabah 794 liradan satılan altın bir bakıyorsun öğlene 820 lira oluvermiş. Demek ki al sattan her gün böyle yapılan bir soygun var ülkemizde. Bu soygunu durdurmanın yolu bence şu sert tedbirle giderilebilir: Şöyle ki, .......
    Cevapla
  • Tekin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ama cok güzel köprüler üstgecitler yaptik.
    Cevapla
  • Müezzin Naci 2 yıl önce Şikayet Et
    Tekin halkın yararına yapıldı onlar gormuyor musun ? gecen gecene içinden almadılar mı zannediyorsun o tek proje manadasını 5 sene geçindiriyor
    Cevapla
  • Aliosman 2 yıl önce Şikayet Et
    Içimizdeki ABD,İsrail,ab,seviciler bunlar en büyük düşman Allah bunları ıslah etsin.islah olmazlarsa kahrü perißan etsin.basta şeytan k.k oğlu ve karamollaoğlu bunlar iblisin ta kendileri,Meral,Ahmet,babacan dabunlardan farksız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle