Kanuni sondaj gemisi, testi başarıyla geçti!

Kanuni sondaj gemisinin, Karadeniz'in derinliklerinde yürüttüğü ilk derin deniz kuyu testlerini başarıyla tamamladığı bildirildi.

Kanuni sondaj gemisi, testi başarıyla geçti!
Kanuni sondaj gemisi, testi başarıyla geçti!
GİRİŞ 07.12.2021 21:26 GÜNCELLEME 07.12.2021 21:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Kanuni sondaj gemisinin, Sakarya Gaz Sahası'nda 150 gün 24 saat aktif olarak çalışma yürüttüğü, Karadeniz'in derinliklerinde yaptığı ilk derin deniz kuyu testlerini başarıyla tamamladığı belirtildi.

Paylaşılan info grafikte yer alan bilgilere göre, Kanuni, ilk derin deniz kuyu testlerini Türkali-2 kuyusunda gerçekleştirdi. Gemi, 2154 metre su derinliği ve 3950 metreye varan son derinlikte kuyu testlerini yaptı.

Genişliği 42 metre ve uzunluğu 227 metre olan Kanuni, Fatih sondaj gemisinin Karadeniz'de gaz keşfettiği kuyulardaki test çalışmalarını yapmakla görevlendirilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Recepali 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah kolaylık versin işiniz rast gelsin
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bir temiz enerji kaynağı bulunmaz ise doğalgaz 100 yıl boyunca ısınmada hüküm sürecek. yada bütün binalar merkezi son teknolojili elektrikli çift yoğuşmalı kombiye geçecek. bunun olması için elektrik birim maliyeti 10 da 1 e düşmesi lazım. evlerde bireysel ısınma olamaz .elektrikli kombi binaların tesisatı kaldırmaz. bu şekilde olur. her sitede trafo şart.
    Cevapla
  • amin 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah açık denizdeki ekiplerin balıkçıların askerlerimizin yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    fetöcüler ve pkklılar .ali olarak ben iyi tanıyın . vatansız alçaklar her platformda ensenizdeyim. Devletim için Cumhurbaşkanım için , vatan sevgisi için .Devlet düşmanlarına karşı dimdik ayaktayım. karakterinizi kaç dolara sattınız vatansızlar. gece gündüz ekonomiye saldırıyorsunuz. ama avucunuzu yalarsınız. Sabrın sonu herzaman selamet. Cumhurbaşkanımız sallanır ama Allahın izni ile yıkılmaz. yakında müjde açıklayınca fara bakan tavşan gibi kalırsınız.çıldırın adi vatansızlar.
    Cevapla