Son dakika haberi: Merkez Bankası ve BAE Merkez Bankası arasında imzalar atıldı

Son dakika haberi: Merkez Bankası, BAE ile imzalanan mutabakat zaptına ile ilgili "Merkez bankacılığı konularında iş birliğinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yürütülmesi planlanmaktadır" açıklamasında bulunuldu.

GİRİŞ 25.11.2021 11:09 GÜNCELLEME 25.11.2021 11:09
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası ile imzalanan mutabakat zaptı ile ilgili açıklama yaptı.

Merkez Bankası'ndan yapılan son dakika açıklamasında açıklamada şu ifadelere yer verild:

"Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ve Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası arasında 24 Kasım 2021 tarihinde merkez bankacılığı konularında işbirliğinin geliştirilmesine zemin oluşturmak üzere bir Mutabakat Zaptı imzalanmıştır. Söz konusu anlaşma kapsamında iki ülke merkez bankası arasında merkez bankacılığı konularında iş birliğinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yürütülmesi planlanmaktadır."

"YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLACAK"

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı'ndan BAE ve Türkiye ilişkilerine ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, "Türkiye ve BAE, ikili ekonomik ilişkilerini güçlendirme ve bölgesel iş birliği fırsatlarından yararlanma hususlarında kararlıdır. Bunun, Türkiye-Körfez ilişkilerinde bölgesel istikrar açısından yeni bir dönemin başlangıcı olacağına inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 25
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bulaşmayın bu Siyonist ABD uşaklarına. Mazlumu Filistin'in bu halde olması bunlardan . Darbeyi de bunlar finasladi
    Cevapla
  • alparslan 2 yıl önce Şikayet Et
    bae ülkemize çok zararlar verdi yıllar önce 15 temmuz olayını destekleyen oluşmasına kaynak sağlayan pkk ve fetö gibi hainlerle işbirliği içerisinde olan bae ile anlaşmak denize düşen yılana sarılır misali bunlar neyin peşinde ülkemizi bitirmek istiyorlar bu işbirliği ekonominin bittiğinin kanıtıdır.ama bazıları sahsi çıkarları için yapıyor olabilir. bunun sonuncunda gelecekte çeşitli krizler oluşabilir.
    Cevapla
  • Malatya 2 yıl önce Şikayet Et
    dost kara günde belli olur bu zor zamanda bizim yanımızda oldular
    Cevapla
  • Urfa 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz gerçekten ciddimisiniz darbe yapanları pek yi Libya ve suriyede askerlerimize çalışanlara destek veren zor gün dostumu
    Cevapla
  • bayırbucak 2 yıl önce Şikayet Et
    b.a.e demek londra sermayesi demektir.
    Cevapla
  • ramo 2 yıl önce Şikayet Et
    siyaset işte böyle bişey eğerki ülkenin çıkarına bişey varsa bazı konularda anlaşırsın şahsileştiremez kişiselleştiremezsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle