''Ekmek 4-5 lira olacak'' iddialarına ilişkin açıklama

Ekmek 4-5 lirayı mı satılacak? Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, bu yöndeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

''Ekmek 4-5 lira olacak'' iddialarına ilişkin açıklama
''Ekmek 4-5 lira olacak'' iddialarına ilişkin açıklama
GİRİŞ 22.11.2021 15:03 GÜNCELLEME 22.11.2021 15:05
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı, yaptığı yazılı açıklamada, "Ekmeğin 4-5 TL olacağı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır'' dedi.

''Ekmeğin temel girdilerinde, hissedilir bir yükseliş söz konusudur. Un fiyatları, maya fiyatları, elektrik, doğal gaz ve su fiyatları her gün değişmektedir'' diyen Balcı ''Ancak bu demek değildir ki; vatandaşlarımızı ekmeksiz bırakacağız. Tüketicimizin mağdur edilmemesi, esnafımızın daha da büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalmaması için mutlaka ama mutlaka gereken yapılacaktır" şeklinde konuştu.

''MAKUL SEVİYELERDE GÜNCELLENECEK''

İstişarelerle çözümden yana olduklarını ve bu konuda da kapılarının herkese açık olduğunu kaydeden Balcı, "Yaşanmakta olan bu hassas durumdan vazife çıkarmak isteyenlere karşı 'dur' dememiz gerekiyor. Vatandaşımızı umutsuzluğa gark etmeyin lütfen. Dün olduğu gibi bugün de gelen fiyat artışları makul seviyelerde değerlendirilerek, güncellenecektir. Vatandaşımız asla ama asla tedirgin olmasın. Bu vesileyle, federasyonumuzun dışında yapılan açıklamalara da itibar edilmemesini rica ediyorum" dedi.

YORUMLAR 47
  • Misadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek yoksa pasta yeyin
    Cevapla
  • Almanya gurbetci 2 yıl önce Şikayet Et
    herhafta 3-4 ogun et balik yiyin . Siz neden yenlm iyorsunuz anlamiyorum neden ekmek makarna yiyorsunuz anlamiyorum. Bana aciklarmi turkiyede yasayanlar? Not almanyadayim
    Cevapla
  • Cafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi parayla.
    Cevapla
  • Akif 2 yıl önce Şikayet Et
    Petrol ve Doğalgaza gelen her zam , tarıma , ulaşıma , plastik hammaddesi granüle v.b herşeye zam demek , lakin paramızın değer kaybı bu oranı 2 ye katlıyor.3 ayda bütün dünya paralarına karşı 3 TL değer kaybımız var.Milliyetçilik bir bakıma paranın değerini korumaktır.Hıiiiyyyyeeeeyyyttt değil....
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim bildiğim hiç bir fırıncı iflah olmamış hep aç burçlu
    Cevapla
  • tarafsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    5₺ olsa normal un 50kiloluk 120 tl den 300 çıktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle