İstanbul'un en işlek caddesindeki esnaf aynı dertten muzdarip!

Türkiye'nin en işlek caddeleri arasında yer alan Şişli Halaskargazi Caddesi'ndeki dükkanların hemen hemen hepsi eleman arıyor. Esnaf, bir türlü çalıştıracak eleman bulamamaktan şikayetçi.

İstanbul'un en işlek caddesindeki esnaf aynı dertten muzdarip!
İstanbul'un en işlek caddesindeki esnaf aynı dertten muzdarip!
GİRİŞ 29.10.2021 13:26 GÜNCELLEME 29.10.2021 13:45
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgını iş dünyasında da ciddi değişimlere neden oldu. Salgının etkisiyle çok sayıda işletme, İşçi çıkarma yoluna gitti. Ancak işlerin yeniden düzene girmesinin ardından bu sefer de işçi talebi oluştu. Türkiye'nin ve İstanbul'un işlek caddeleri arasında yer alan Şişli Halaskargazi Caddesi'ndeki çok sayıda dükkan, işçi arıyor ancak çoğu henüz istediği elemanı bulamadı.

ADIM BAŞI İŞ İLANI VAR

Cadde boyunca tüm dükkanlarda iş ilanı olduğu görüldü. Esnaf, iş görüşmesine gelen vatandaşların bazılarının işi kabul ettiğini ancak daha sonra çeşitli nedenlerden dolayı çalışmak istemediklerini belirtti. Bazı esnaflar da uzun süredir iş başvurusu bile almadıklarını iddia etti.

İLANLA MÜDÜR ARIYORLAR

İlanlar arasında en dikkat çekeni ise "Müdür ve müdür yardımcısı iş ilanı" oldu. Bir mağaza, çalıştırılmak üzere müdür yardımcısı arandığını yazdı. Mağazanın ilanında, "Müdür ve müdür yardımcısı arıyoruz" ifadelerine yer verilerek irtibat numarası bırakıldı.

İŞTE O İŞ İLANLARI:

 

KAYNAK: HABERLER.COM
YORUMLAR 14
  • cakal ali 2 yıl önce Şikayet Et
    calismak isterim desen de bir suru sey ister su bu der kuru reklam
    Cevapla
  • ercani 2 yıl önce Şikayet Et
    haftada 40 saat olursada calismazsiniz siz, Avrupada kagitta 40 saat anlasma , mesai yapmak mecburiyeti var işveren anlaşmaya yazıyor bunu bir ,iki kere hayır mesai yapamam dedinmi anlasmani fesh ediyor..ogle yemegi ,yiyecek,icecek kendin getirecen (istisnalar var resturant gibi yerlerde) saatinden once isyerinde olacan,zamanindan once cikamassin..Bencede olsun Avrupa standartlari bakalim açlar ne yapacak .
    Cevapla
  • Mustafa Çoban 2 yıl önce Şikayet Et
    Burası avrupa mı
    Cevapla
  • altan 2 yıl önce Şikayet Et
    Açız. İŞKURdan maaş var ve iki günde bir tekstile git yevmiye al kalan zamanda yat aynı maaşı kazan,gerek yok işe çok açız ..
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet açlıktan çalışamıyor
    Cevapla
  • Alia 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeterli ücret ödemezsen daha çok elaman ararsın…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle