Bitcoin, tüm zamanların rekorunu kırdı

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin, 66 bin 209 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

GİRİŞ 20.10.2021 17:21 GÜNCELLEME 20.10.2021 17:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bitcoin fiyatları bir süredir yükseliş hareketini sürdürürken, bugünkü işlemlerde 14 Nisan’da gördüğü tarihi zirvesini aşarak tüm zamanların rekorunu kırdı. Bitcoin fiyatları, tarihi zirvesini 66 bin 209 Dolar seviyesine kadar yükseltirken, saat 17.10 itibarıyla yüzde 2,99 oranında yükselişle 66 bin 7 dolar seviyesinde hareket ediyor. Ayrıca, kripto para piyasasının büyüklüğü de 2,5 trilyon doları aşarak Rekor kırdı. 

En popüler kripto para birimi Bitcoin'in tarihi zirveyi kırmasında; dün ABD'de Bitcoin vadeli işlem kontratlarına dayalı ilk borsa yatırım fonunun (ETF), New York Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmeye başlaması ana sebep oldu. ProShares'in "BITO" koduyla işlem gören Bitcoin Strateji ETF'si, ilk işlem gününde yüzde 4'ün üzerinde yükseliş kaydetti.

Piyasanın uzmanları, kripto para yatırımcılarını kar satışlarına karşı uyarırken, Bitcoin fiyatlarındaki yükseliş hareketinin devam edebileceği öngörüsünde bulunuyor.

ETHEREUM 1,5 AYIN ZİRVESİNDE

Bitcoin fiyatlarında yaşanan yükselişe Ethereum’da katılarak 3 Eylül tarihinden beri en yüksek seviyeyi gördü. Piyasa hacmi en yüksek kripto para birimi olan Ethereum şu dakikalarda yüzde 5,28 oranında yükselişle 4 bin 7 dolar seviyesinde bulunuyor.

YORUMLAR 6
  • Rascon 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bereket versin günlük 300/400 dolar kazanıyorum. BMW 7.20 i alacağım inşallah.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    hangi bankadan alınıyor bu coın?
    Cevapla
  • enişte 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin , madden olmayan şey 100 bin dolar olsa ne olur, illaki birilerinin elinde patlayacak , o kişide asıl sahibi olmayacak.
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    Para sahtekarlığı yetmezmiş gibi şimdi de sanal para sahtekarlığı çıktı. Altının değer kazandığı günler yakın. Ürünlerin değer kazandığı günlerde yakın.
    Cevapla
  • kako 2 yıl önce Şikayet Et
    Bitcoin önceki rekorunu kırdı ve şu anda 70 bin dolar seviyelerine doğru ilerliyor. Bakalım hangi noktada çakılacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle