Bakan açıkladı: Cumhuriyet tarihinde ilk kez yüzde 1'in üzerine çıktı

Son dakika haberi: Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'nin dünya ihracatından aldığı payın Cumhuriyet tarihinde ilk kez yüzde 1'in üzerine çıktığını duyurdu.

GİRİŞ 19.10.2021 10:55 GÜNCELLEME 19.10.2021 10:59
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Ticaret Bakanı Mehmet Muş Türkiye'nin ihracatı ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir açıklamada bulundu. 

Bakan Muş Türkiye'nin dünya ihracatından aldığı payın Cumhuriyet tarihinde ilk kez yüzde 1'in üzerine çıktığını belirtti.

Bu rakamın 1980'de yüzde 0,14, 2000'de yüzde 0.43 olduğunu hatırlatan Bakan Muş, "Artık Türk ürünleri, dünyanın dört bir yanına ihraç ediliyor. Bu başarı Türkiye'nin." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 32
  • Bayraktar TB-2 2 yıl önce Şikayet Et
    Birbirine benzemezler kaos ittifakının seçmen kitlesi yüzünden projeler tehlikede, Ceh-pe şimdiden Mavi Vatan terimine bile saldırmaya başladı, kaos ittifakı eğer 2023'de iktidar olursa bütün kritik ve stratejik savunma sanayi ve ekonomi projelerini tasmalarını tutan batılı efendilerinin emriyle yok edecekler, iptal edecekler. Ellerindeki sosyal medya ve fondaşmedya gücü ilede halkımızı yaptıkları hainliklerin doğru olduğuna inandıracaklar.. Maalesef şuan ellerindeki 7 milyonluk beyni masonlar tarafından yıkanmış Z kuşağı 2023 seçimlerinde bunlara oy verecek. Sabır Meşhur'un "10 Aralık Hareketi" adlı videosunu izleyin izlettirin..
    Cevapla
  • asi 2 yıl önce Şikayet Et
    Döviz yükselsin, ihracat fiyatları rekabetçi hale gelsin, bu yolla satışları arttır, rekabet yap, ama kurdan dolayı artan fiyatlarınu da içerideki vatandaşa zam olarak dönsün. örnek domatesin kilosu 1 dolar ise , kur 5 lira iken içeride 5 liraya alıyorduk, şimdi kur 9 lira 9 liraya alıyoruz.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu bürokratları ve memurları tehdit ederken sizce kimi kastetti. Tabiki merkez bankasındaki bürokrat ve memurları, bir gün önce merkez bankası yardımcıları görevden alınarak yenileri atandı. Bu durum küreselcilerin ve taşeronu CHP nin hoşuna gitmedi. Reis arı yuvasına çomağı soktu bir kere. Helal olsun.
    Cevapla
  • Dipten Gelen Ses 2 yıl önce Şikayet Et
    İhracat artmıştır mutlaka ucuz işgücü olmak istemiyoruz
    Cevapla
  • muhammet gündoğdu 2 yıl önce Şikayet Et
    ülke olarak her zaman olduğu gibi bu günde dünya tarihinin en büyük krizlerinden biri olarak görülen salgın sürecinden geçiyoruz birlik ve beraberliğimizi koruyarak sabrederek hep beraber geleceğe yürümeliyiz azıcık bir efradımıza bakalım ateş çemberinin tam ortasındayız ülkemizin önü açık bırakın kiriz tellallarını çok kritik bir eşikteyiz o eşiği ülkemize attırmamak için her şeyi yapıyorlar hiçbir güç ve irade ülkemizin yükselişini engelleyemeyecektir bunu birlik beraberlik ve sabırla aşı caz başka Türkiye yok hedefimiz büyük güçlü lider Türkiye bu sakıntılar gelir geçer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle