Skandal açıklama sonrası Pegasus geri adım attı

Korona virüs önlemleri kapsamında aşısız veya hastalığı geçirmemiş yolculara negatif sonuçlu PCR testi bulundurma zorunluluğu başladı. Hava yolu şirketi Pegasus'un bir sosyal medya kullanıcısına attığı mesaj ise tepkilere neden oldu. Tepkiler sonrası Pegasus geri adım attı.

Skandal açıklama sonrası Pegasus geri adım attı
Skandal açıklama sonrası Pegasus geri adım attı
GİRİŞ 09.09.2021 12:28 GÜNCELLEME 09.09.2021 12:28
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Hava yolu şirketi Pegasus'un ise bir müşterisine attığı mesaj sosyal medyada gündem oldu. Şirket, PCR testi ve aşı zorunluluğu ile ilgili bilgilendirmede yaptığı mesajında, "Merhaba, ilgili uygulama sadece T.C. vatandaşları için geçerlidir. Yabancı ülke vatandaşlarının yurt içi uçuşlara katılımı için aşı/test zorunluluğu bulunmamaktadır" dedi.

Söz konusu mesaj sosyal medyada tepki topladı. Kullanıcılar, "Virüsü sadece biz mi bulaştırıyoruz?" diyerek tepki gösterdi.

PEGASUS GERİ ADIM ATTI

Skandal açıklama sonrası geri adım atan Pegasus, 'Uygulama tüm misafirlerimiz için geçerlidir' şeklinde uyarısını düzenledi.

YORUMLAR 11
  • Düşün 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın ya geri adım atmış mış! Sadece hava şirketine ne bağlıyorsunuz konuyu halkın eve tıkılıp turistlerin fellik fellik gezdiğini sağır sultan duydu! Bu virüs adam seçiyor zaten turiste, mülteciye, mitinglere katılanlara, siyasi toplantılarda, yazın diskolarda, plajlarda, konserlerde, maçlarda bulunanlara bulaşmıyor! Okula gidersen, otobüse binersen, işe gidersen, trene binersen, onikiden vuruyo!!!
    Cevapla
  • Tosuny 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet aylarca bizi eve kapatıp yabancılara açmadı mı? Bu mantığı yukarıdan aşağıya herkesten temizlemek zor.kaldı ki Türkiye yabancılara test zorunluluğunu en son mecbur kılan bı kaç ülkeden biri.
    Cevapla
  • karanehir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala pegasus a binenler varmı?
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 2 yıl önce Şikayet Et
    Iflas bayrağını çeker artık pegasus bu durumda kimse binmez daha uçağa yazın bir yere!!! Arkasından Anadolu jet ve sunexpresste geliyor
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ucuza bilet versin bakalım sende gör nasıl kuyruk oluyor
    Cevapla
  • Selami 2 yıl önce Şikayet Et
    Korona virus asisi olmayan ve pcr testinde negatif cikmis bir yolcu,18 yaş altindaki koronali ama aşı ve pcr testi ibraz etmesi zorunlu olmayanlarin yaninda yanyana yolculuk edebilecek olmasi tam bir fiyasko..Bu da salginla ne kadar sacma bir mucadele icinde oldugumuzu gostermektedir.Ha ucakta 18 yaş alti yolcular başka bie bolumde ayri olarak seyahat ederler belki anlasilir.Ama bu durum tam bir mantiksizlik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle