Bakan Karaismailoğlu: Osmangazi Köprüsü rekor kırdı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Osmangazi Köprüsü'nde 24 Temmuz'da 64 bin 406 Günlük Eşdeğer Araç sayısı ve yüzde 161'lik Garanti Karşılama Oranı ile rekora imza atıldığını açıkladı.

Bakan Karaismailoğlu: Osmangazi Köprüsü rekor kırdı
Bakan Karaismailoğlu: Osmangazi Köprüsü rekor kırdı
GİRİŞ 26.07.2021 19:38 GÜNCELLEME 26.07.2021 19:38
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter hesabından, Osmangazi Köprüsü'nden yapılan araç geçişlerine ilişkin paylaşımda bulundu.

Söz konusu köprüden geçiş garantisinin 40 bin eşdeğer araç olduğunu belirten Karaismailoğlu, "Osmangazi Köprüsü'nde 24 Temmuz tarihinde; 64 bin 406 Günlük Eşdeğer Araç sayısı ve yüzde 161'lik Garanti Karşılama Oranı ile rekora imza atıldı" dedi.

YORUMLAR 88
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Rekoru bayramlarda deyil, diğer günlerde de kırsın, cebimiz biraz rahatladın.
    Cevapla
  • bay e 2 yıl önce Şikayet Et
    birde şoyle arastirilsa sadece zenginlermi yoksa düz vatandaşta geçtimi diye.sittim sene kullanamayacağım. ama zenginlerimiz içinde olsa teşekkürler.oysa fahiş fiyat yerine makul olunsa sürümden kazanilsa bizlerde yararlansak devlete daha az geçiş garantisi olsa.ama nerde yazik çok yazik
    Cevapla
  • RAÇ 2 yıl önce Şikayet Et
    Nüfusumuz bayramdan bayrama artmıyor. Her gecen gün bu yapılar değer kazanmaya devam edecektir. Geleceği düşünemeyen bunun farkına varamaz...Bizlerden yarınlara emanet kalacak eserler üretmeye devam etmeliyiz...
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Köprü geçişleri çok çok pahalı
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Otomobil ile geçiş 195 tl. Yok böyle bir şey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle