Çin'den tüm dünyayı etkileyecek karar! Satışları durdurdu

Kripto paralar üzerinde son dönemde büyük baskılar yaratan Çin bir şirketi pes ettirdi. Bitmain kripto para madenciliği cihazlarının satışını durdurdu.

Çin'den tüm dünyayı etkileyecek karar! Satışları durdurdu
Çin'den tüm dünyayı etkileyecek karar! Satışları durdurdu
GİRİŞ 25.06.2021 13:55 GÜNCELLEME 25.06.2021 13:55
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Çin'in kripto paralara olan savaşı son bulmak bilmiyor. Geçtiğimiz haftalarda finansal işlemler ve bankacılıkta kripto para kullanımını yasaklayan, ardından da kripto para madenciliğine yönelik olarak eyalet bazlı yasak getiren Çin'de şimdi de madencilik cihazları satıcısı pes etti.

Dünyanın en büyük kripto para madenciliği makinalarını üreten Bitmain'in ürünleri bundan sonra Çin'de satılamayacak. Kripto para madenciliği cihazlarının satılmaması ve işletilmemesi nedeniyle kripto para piyasalarında hareketliliğin azalması bekleniyor.

Bitmain'den yapılan açıklamaya göre, Pekin yönetimi, madenciliğe getirdiği yasağın ardından satış baskısını azaltmak için ürünlerinin satışlarının askıya alındığını duyurdu.

Şirketin açıklamasında "Sektörün sorunsuz dönüşümüne yardımcı olmak için Antminer makinalarımızı global olarak satışını askıya aldık" denildi.

Bitmain, denizaşırı yerlerde nitelikli ve kaliteli enerji arzı aramakta olduklarını da açıkladı.

Şirket, Çinli madencilerin ucuz elektrik için Belarus, İsveç, Norveç, Angola ve Kongo'yu değerlendirdiklerini duyurdu.

 

YORUMLAR 21
  • sançes 2 yıl önce Şikayet Et
    beyni küçük olan adam yeniliğin daima karşısında olur. sizin tuvalet kağıdı şeklindeki canınız sıkıldıkça bastıgınız kağıtlar mı değerli ?
    Cevapla
  • sami 2 yıl önce Şikayet Et
    kripto para yilan zehiridir insanligi felc etmek icin cikardilar para sadece gümüs altin olmali
    Cevapla
  • bozkurt38 2 yıl önce Şikayet Et
    hakem sen biliyorsun da kaç lira kazandın
    Cevapla
  • Hakem 2 yıl önce Şikayet Et
    KripTO para teknolojisini bilmeyen adam yılan zehrine benzetmis
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    ne fark eder calan kaciyor bu olayin bir tarafi diger tarafi ise usa sifreleri kirmis istedigi yapiyo ve diger tarafi sandiri baslayacak o zaman ne var ise gidecek
    Cevapla
  • Halis 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok şey fark eder o bilgisayarlar olmadan önce başta bitcoin olmak üzere kripto madencilik yapanlar ve kripto paralar batar.
    Cevapla
  • misafir41 2 yıl önce Şikayet Et
    adam fabrikasini kapatiyor. işçiler issiz. devlet vergi alamiyor. fabrika parasini bitcoine yatırıyor. ordan para hoop amerikaya transfer. ee sonra bu tosuncuk misali hepsi batiyor. batmayanlari da elonmask misali bir twitle batiriyorlar paralari. adamin fabrika parasi yalan oluyor. devletin ekonomik kaybi dunyalari buluyor. tuzağa düşmemek lazim gelir.
    Cevapla
  • Dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    altın alın altin .
    Cevapla
  • Ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Altin da ayni kripto para gibi borsa giriyon 1kg altin aliyon ama elinde deyil yani bazi seyler hayalet islemi olmus adi digital birini al birini sat. Hisse cikiyor kripto batiyor 2 ay sonra hisse batar altin cikar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle