Bakanlık açıkladı! Müzik emekçilerine 3 bin lira destek

Koronavirüs pandemisi nedeniyle kapalı olan mekanlardan dolayı para kazanamayan müzik emekçilerine yönelik olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Haziran ayında 3 bin lira destek yapılacağını duyurdu.

Bakanlık açıkladı! Müzik emekçilerine 3 bin lira destek
Bakanlık açıkladı! Müzik emekçilerine 3 bin lira destek
GİRİŞ 02.06.2021 07:22 GÜNCELLEME 02.06.2021 07:25
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yaptığı açıklama ile müzik emekçilerine haziran ayında tek seferde 3 bin TL destek yapacağını duyurdu.
 

Nefes kredisine başvurular bugün başlıyorNefes kredisine başvurular bugün başlıyor


Kültür ve Turizm Bakanlığı Twitter hesabından yapılan açıklamada ’Müzik Susmasın’ sloganıyla müzik emekçilerine 3 bin TL destek verileceği belirtildi. Yapılan açıklamada "Müzik emekçilerimiz için ’Müzik Susmasın’ sloganıyla başlattığımız proje desteği Haziran ayında tek seferde 3 bin TL ödemeyle devam ediyor. Toplam destek miktarını yaklaşık 250 milyon TL’ye ulaştırmış olacağız" denildi.
 

 

YORUMLAR 9
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    EYT lilerin önünü açın kasadaki hak önce onlarıdır.. Para çarçur oluyor ...
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    yanlış bu işler vergisini verene destek yok.ekonomiye katkısı olmayan herkese destek var.sgk prim desteği verin herkez yararlansın yoksa hakkımız helal değil
    Cevapla
  • adamınbiri 2 yıl önce Şikayet Et
    her ay turizm tanıtım vergisi aldığınız. Bakanlığın temel taşı olan turizm acentalarına ne zaman hibe vermeyi planlıyorsunuz ?
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları mennum etmek nekadar zor Devlet daha ne yapsın nankörlük, şükürsüzlük, yüzsüzlük almış başını gidiyor. En azından devlet halkını düşünüyor ama az ama cok elinden geleni yapmaya calışıyor. Ama insanlar şükretmeyi unutunca (Her konuda) berekette olmuyor. O size istediğiniz her şeyi verdi. Allah’ın nimetlerini saymaya kalksanız başa çıkamazsınız. Şu bir gerçek ki insanoğlu çok zalim, çok nankördür! İbrahim Suresi 34. ayet
    Cevapla
  • Ali Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne verirseniz verin alım gücümüzü geri kazanabilecek miyiz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle