Gözler Erdoğan'ın açıklamasında: Esnafa bir dizi müjde

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde tam kapanmanın sonuçları değerlendirilecek, Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafa bir dizi müjde içeren kararları açıklayacak.

Gözler Erdoğan'ın açıklamasında: Esnafa bir dizi müjde
Gözler Erdoğan'ın açıklamasında: Esnafa bir dizi müjde
GİRİŞ 17.05.2021 09:31 GÜNCELLEME 17.05.2021 15:23
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantının öncelikli gündemi koronavirüsle mücadele olacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, bir sunum gerçekleştireceği toplantıda, 17 günlük tam kapanma sürecinin sonuçları analiz edilecek. Nüfusa oranlı il vaka haritası üzerinde değerlendirme yapılacak.

KARARLARI ERDOĞAN DUYURACAK

Kabine toplantısında alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millete Sesleniş konuşması yaparak kamuoyu ile paylaşacak.

ESNAFA BİR DİZİ MÜJDE

Erdoğan'ın açıklamasında esnafa yönelik bir dizi müjdeyi duyurması bekleniyor.

KADEMELİ NORMALLEŞME AY SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Günlük 10-12 bin bandındaki vaka sayısını daha da aşağı düşürmek amacıyla, ay sonuna kadar kademeli normalleşme tedbirleri ile devam edilecek.

1 HAZİRAN SONRASI UYGULANACAK TEDBİRLER BELLİ OLACAK

Kabine toplantısında 1 Haziran sonrası, yani yaz aylarında hangi tedbirlerin uygulanacağı şekillenecek.

Toplantıda, esnafın durumu da masaya yatırılacak. Normalleşme adımları kapsamında iş yerlerinin açık kalması için atılacak adımlar değerlendirilecek.

AŞILAMA SÜRECİ DE ELE ALINACAK

Türkiye'de koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan aşı sayısı 26 milyona yaklaştı. Sinovac ve BioNTech aşılarının ardından Rusya'nın Sputnik V aşısı da yakında kullanılmaya başlanacak.

Bu çerçevede toplantıda, Türkiye'deki son durum ve aşı tedarikindeki yol haritası üzerinde de durulacak, yerli aşı çalışmaları ele alınacak.

YORUMLAR 80
  • hüseyin buldu 2 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah Cumhurbaşkanı bu yaptıkları toplantıda emeklilerede birşeyler verir emeklilerinbayram imramiyesinde.verdigi 100 TL enflasyon artışında verdiği bu paranın artık 10 TL ayarında olduğunun birilerinin cumhurbaşkanına söylemesi lazım 100 TL nin hicbir değeri yok
    Cevapla
  • Muammer yaşar 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam kapanma 30 nisanda başladı o gün tahsilat yapamadık ve 30 Nisan olan ssk yapılandırmasında 2. Taksidini ödeyemediği. Bu gün tamamlayıp bankaya gittik taksitlendirmelerin iptal olduğunu söylediler lütfen buna bir çözüm lazım en azından tatile gelen gün ve kapanma günlerini ödeme için yardım bekliyoruz.
    Cevapla
  • fahretın 2 yıl önce Şikayet Et
    komedı ya verılenı kım alabılıyor vergı borcun olmayacak ya sıgorta borcun olmayacak zaten bunlar yoksa ıhtıyacın yok demektır bız verdık sen alabılırsen al adı verdık
    Cevapla
  • Son osmanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Dr stöcker nin asisini niye kimse almiyor.. 100%100%hic bi yan etkisi yok.. Ama bu pharma lobbys ozaman para kazanmiyor.. Biontech mis almanya da herkez yan etkiletini ne kadar telikeli oldunu konussuyor.. Hic kimse nin umrunda degil.. Allah herkezin hesapini soracak
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Vergi taksitleri ertelenmez ise birdaha oy alamazlar. Hem kapan hem taksit öde İZAH GEREK. Edemezler buda sonları olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle