BİM'den vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı!

Market zinciri BİM, sosyal medyada dolaşan kötü niyetli paylaşımlarla ilgili vatandaşları uyardı.

BİM'den vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı!
BİM'den vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı!
GİRİŞ 07.05.2021 18:25 GÜNCELLEME 07.05.2021 18:25
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

BİM marketin 25'inci yılı nedeniyle "kampanya, hediye" denilerek yapılan dolandırıcılığa karşı açıklama yapıldı. BİM marketin sitesinde yer alan açıklamada, sosyal medyada "kötü niyetli mesajlar" yer aldığı belirtildi.

BİM market müşterilerini şöyle uyardı:

"BİM kuruluşundan bu yana olduğu gibi bu yıl da tüketicilere en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlardan sunmaya odaklanarak faaliyetlerine devam etmektedir. 25'inci yılımız nedeniyle ya da başka bir vesileyle hediye, ikramiye vermek veya çekiliş yapmak gibi uygulamalarımız yoktur.

"İTİBAR ETMEYİN"

Değerli müşterilerimize bu konuda sosyal medyada dolaşan kötü niyetli mesajlara itibar etmemeleri gerektiğini önemle hatırlatırız."

YORUMLAR 23
  • Biriz 2 yıl önce Şikayet Et
    Kötü yorum yapanlar da Bim'den alışveriş yapıyor. Bim'i seviyoruz. Fakat pandemi ile birlikte ne hikmettir ki Bim, 101, Şok sanki üçü anlaşmış gibi fiyatlar hepsinde de aynı derecede artıyor. Eskiden üçü arasında da rekabet vardı. Pandemi ile birlikte nasıl anlaşıp fiyatları yükseltiyorlar.
    Cevapla
  • Birisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Esnaftan pazarlık yaparak 100 TL aldığım saatin aynısını Bim 33 TL ye sattı
    Cevapla
  • Okan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu üç harfliler fena. Elimiz mahkum malesef size
    Cevapla
  • EN ÇOK HAİN BİZDE 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle BÜYÜK zincir marketler aralara bile girdi, kim nasıl denetliyo bilen varmı, 10 bin mağazaya alınan mal aynı olmaz, MARKA mallar azaldı, KÜÇÜK esnafı öldürdü ve yok edecekler, ... Hep eleştiri yapılmış...
    Cevapla
  • ehlidil 2 yıl önce Şikayet Et
    piyasayi bir elin parmaklarini gecmeyen marketler kapattı, ekmekten elektroniğe, oto yedekden/motor yağına, Allah'a havale ediyorum, Aç gözlü, esnaf düşmanları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle