The Economist'ten ABD'yi korkutacak kapak! Ülkeler hazırlanıyor Govcoins üretecekler

Yayımladığı kapaklar ile dünyada gündem olmayı başaran The Economist dergisi, Mayıs ayı için hazırladığı kapağı Twitter hesabı üzerinden okurlarıyla paylaştı..

The Economist'ten ABD'yi korkutacak kapak! Ülkeler hazırlanıyor Govcoins üretecekler
The Economist'ten ABD'yi korkutacak kapak! Ülkeler hazırlanıyor Govcoins üretecekler
GİRİŞ 07.05.2021 17:18 GÜNCELLEME 07.05.2021 17:18
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Son sayısında kripto paraya dikkat çekti The Economist dergisi, kapakta yer alan “Devlet Coins” (Govcoins) sembolünde “Teknolojiye Güveniriz” (In Tech We Trust) ibaresini kullandı.

Ekonomilerin geleceğiyle alakalı güçlü senaryoları İngilizce olarak okuyucularla paylaşan The Economist, son sayısında kripto paraya dikkat çekti.

Dünya genelinde Bitcoin ile birlikte kripto paraya karşı artan ilgiyi kapağına taşıyan The Economist, kripto paranın geleceğiyle alakalı önemli ipuçları verdi.

Devletlerin kendi kripto para birimlerine geçebileceğinin sinyallerini veren dergi, kapağında "Finansı dönüştürecek dijital para birimleri. Devlet Coins" başlığını kullandı.

Kapakta yer alan "Devlet Coins" (Govcoins) sembolünde "Teknolojiye Güveniriz" (In Tech We Trust) ibaresini kullanan dergi, dünyada global para birimi olarak kabul gören ve üzerinde "Tanrı'ya Güveniriz" (In God We Trust) yazan Amerikan dolarına da göndermede bulundu.

Twitter hesabındaki kapak fotoğrafını hazırladığı 'Govcoins' sembolü ile değiştiren dergi, internet sitesinde yer verdiği 'E-paranın yükselişi' başlıklı yazısında, "Fedcoin ve e-avroya hazır olun. Bu govcoin paranın yeni bir cisimleşmiş halidir" ifadelerini kullandı.

Dergi, "İzinsiz taşıma: silah kanunu çılgınlığı", "Warren Buffett neden bırakmalı?" ve "Somaliland'ı tanıma zamanı" başlıklarına kapakta yer verdi. 

YORUMLAR 29
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar siber saldırı noktasında simülasyon yapmışlar ikinci denemeyi önümüzdeki aylarda yapacaklar. Corona ile ilgili de geçmiş yıllarda aynı denemeyi yapmışlar. Dijital anlamda siber saldırıların daha yıkıcı olacağı tahmin ediliyor. En basiti ülkemizde yaşanan kripto para vurgunu. Bunun büyüğünü düşünün şifreniz gitti kaldınız beş parasız aman dikkat. Fiziki paranızı elinizde tutun diyen uzman sayısı çok.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel söylemişsiniz...
    Cevapla
  • Nazif 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar uygulayacakları olayları önceden haber veriyorlar. Haber verdikleri halde önüne geçebilen kimse yok. Çünkü sistem tam olarak ellerinde. Onlar tuzak kuruyorlar ama tuzak kurucuların en hayırlısı Allah'tır.
    Cevapla
  • Yavuz Özmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Yine piramid yine göz
    Cevapla
  • Şaşkın 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanal dünya çakması ile GERÇEK HAYATI, şimdi de; sanal parası ile GERÇEK PARAYI bitirecek bu şeytanlar...
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    İnternet gitti, para bitti. Olası büyük felaketlerde ağaç kabuğu kemiririz. Güneş patlaması vs. gibi tüm elektronik sistemlerin devre dışı kalacağı bir olayda ne olacak? Yazdığım şey hayal ürünü değil, Hz. Mehdi dönemine daha var ama o dönemde savaşlar yine okla, kılıçla olacağı belirtilmiş. Demek ki öncesinde bu elektronik sistemleri devredışı bırakacak birşeyler olacak. Bilim adamlarının güneşte meydana gelecek patlama ile dünyada böyle olaylar olabileceği yönünde öngörüleri var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle