'Kripto Tosuncuk'tan HOPPARA

Yurt dışına çıkan Thodex Kurucusu Faruk Fatih Özer'in HOPPARA isimli bir elektronik para şirketi daha olduğu ortaya çıktı

'Kripto Tosuncuk'tan HOPPARA
'Kripto Tosuncuk'tan HOPPARA
GİRİŞ 23.04.2021 14:23 GÜNCELLEME 23.04.2021 15:13
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Türkiye kripto para borsası Thodex'in kapanması ve kurucusu Faruk Fatih Özer'in yurtdışına çıkışını konuşurken, Özer'in bir elektronik para şirketi daha kurduğu ortaya çıktı.

İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) yer alan kayıt bilgilerine göre Faruk Fatih Özer'in HOPPARA isimli bir başka şirketi daha bulunuyor.

28 Eylül 2020'de 50.000 TL sermayeyle kurulan HOPPARA'nın Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Fatih Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı ise Mert Sancaklı olarak görünüyor.


Şirketin merkezi Thodex gibi Merdivenköy, İstanbul'daki Nidakule'de yer alıyor.

Söz konusu kayıtta şirketin amacı ve faaliyet alanının ödeme hizmetlerinin verilmesi ve elektronik para ihracı olduğu belirtiliyor.

YORUMLAR 30
  • Elazığli Gurbetçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir sorum olacak o zaman acaba bu kripto paradan yatirdiginin 10 kati para kazansalar di gidip biz çok kazandık diyecekler miydi? Bilmiyorum ama bizim insanımız akıllanmayacak gibi bu oldu kaçıncı..inşallah alırlar parasini ama zor gibi..
    Cevapla
  • Aziz 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük ekonomist Nasrettin Hocanın bu konu hakkında çok önemli bir sözü vardı. Kazanın doğurduğunu inanıyorsunda öldüğüne niye inanmıyorsun diye. Bu sistem böyledir önce doğurur sonra da ölür. Bazen yavaş yavaş bazen aniden. Ama mutlaka ölür. Doğururken gülersin ölünce ağlarsın. Başınız sağolsun.
    Cevapla
  • alpi 3 yıl önce Şikayet Et
    yaw arkadaş herkes yıllardır bangır bangır bağırdı. sokağa atacak kadar parayla girin diye. neden ya neden.
    Cevapla
  • Abdurrahman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunun bütün sülalesini ele almak lazım.
    Cevapla
  • ilker 3 yıl önce Şikayet Et
    sülün osman vardir bilirsiniz. unlu bir dolandirici. adamın bir ifadesi beni benden aldi. diyor ki." ben hayatımda sadece beni dolandirmak isteyenleri dolandirdim. bende olani yada vaad ettigim seyi kat ve kat altina alarak beni dolandirdigini sanirdi. ama sonuc o dolandırılirdi." iste bu vb tum olqylarin ozeti budur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle